Uutiset
Katso kuvat!

Missikaunotar Beata Papp ja Mikko Leppilampi eivät enää peittele suhdettaan somessa - taas uusi lempeä tihkuva yhteiskuva julki!

07.07.2020 13:09

Juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi, 41, ja entinen Miss Suomi -finalisti Beata Papp, 25, ovat seurustelleet jo yli puolitoista vuotta, mutta sosiaalisessa mediassa pariskunta ei suhteestaan kovin suuresti hihkunut.

Nyt viimeisen kuukauden aikana molempien somekäytöksessä on tapahtunut kuitenkin käänne, sillä sekä Mikko että Beata ovat intoutuneet julkaisemaan romantiikkaa tihkuvia yhteiskuvia Instagram-tileillään.

Juhannuksen jälkeen Mikko ja Beata julkaisivat molemmat otoksen, jossa pariskunta on uimassa upeissa maisemissa.

- Menen sinne, minne sinä menet, Mikko kirjoitti kuvan oheen.

Lue lisää: Rakkaus roihuaa! Mikko Leppilampi julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan missikaunotar Beata Pappin kanssa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I go where you go. #igowhereuggo

Henkilön Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) jakama julkaisu

Upean tyylikäs pari

Maanantaina Beata puolestaan julkaisi kuvia ystävänsä lapsen ristiäisistä ja kuvasarjassa on pari otosta, joissa Beata ja Mikko näkyvät yhdessä. Yhdessä kuvassa pariskunta poseeraa todella lemmekkäästi maalaistunnelmissa.

Mikolla on yllään tyylikäs sininen puku ja Beatalla puolestaan tummanvioletti juhlamekko.

Lue myös: 17 vuotta nuoremman missikaunottaren kanssa seurusteleva Mikko Leppilampi: Tämän takia vaikenen suhteesta!

Näet yhteiskuvat painamalla nuolta alla olevan kuvan laidasta.

Instagram-päivitys paljastaa myös, että Beata pääsi ystävänsä lapsen kummiksi.

"Jotkut asiat pidän itselläni"

Mikko on kertonut julkisesti, ettei halua kovin suuresti puhua parisuhde-elämästään lehtien palstoilla.

- Olen yrittänyt pitää selkeän linjan siinä, että jotkut asiat pidän itselläni. Jos sen vakan avaa, niin se on loputon suo sitten. Miten sen nyt sanoisi... Hyvin menee, Mikko sanoi Seiskalle tammikuussa.

Lue myös: Yllätyssuhde! Mikko Leppilampi rakastui missikaunottareen: seksikäs Beata Papp on Cheekin ex-heila – paljastuskuvat salaromanssista!

Seiska paljasti Beatan ja Mikon suhteen viime vuoden alussa. Seiskan tietojen mukaan Beata ja Mikko tutustuivat yöelämässä vuoden 2018 lopulla, ja pari lähti vuodenvaihteen jälkeen romanttiselle yhteislomalle Malediiveille.

Mikko vei Beatan todelliselle luksuslemmenlomalle pienelle, kuninkaallisten ja julkkisten suosimalle Barosin saarelle, jossa yksi yö veden päälle rakennetussa bungalowissa maksaa jopa yli 2 000 euroa.

Lue myös: Mikko Leppilampi vei Beata-rakkaansa luksusluokan lemmenlomalle - yksi yö ökysaarella maksaa 2 000 euroa – kuvat kohuparin lemmenlomalta!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!