fbq
Uutiset
02.01.2014 16:11
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus
Missi-Sara dramaattisesta puukotuksesta: Pelottava tilanne!
Missi-Sara dramaattisesta puukotuksesta: Pelottava tilanne!
Uutiset
02.01.2014 16:11
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Suomi 2011 Sara Sieppi osui helsinkiläisen Namu-yökerhon eteen vain hetki sen jälkeen, kun tuntematon mies oli puukottanut kahta ravintolan jonossa.

Kaunotar oli juhlimassa vuodenvaihdetta Hunks-Niko Nousiaisen ja hänen Sofia-vaimonsa kanssa. Yhden jälkeen yöllä he päättivät lähteä Namu-yökerhoon bilettämään.

- Ravintolan edessä oli ambulanssi ja tosi paljon jengiä sekä kauhea härdelli. Odottelimme siinä hetken aikaa ja ihmettelimme, mitä on tapahtunut, Sara kertoo.

Seurue näki miehet, jotka olivat saaneet vammoja puukotuksessa.

- He kävelivät meidän ohi ambulanssiin ja molemmilta valui verta ylävartalosta. Se oli pelottava tilanne ja kauheaa, miten tuollaista tapahtuu. Ei sen jälkeen ollut oikein juhlafiilistä, Sara kauhistelee.

Sara kiittelee ravintolan järjestyksenvalvojien toimintaa tilanteessa.

- He hoitivat hyvin tilanteen ja olivat rauhallisia, vaikka ihmiset olivat aika sekaisin ja tungeksivat baariin. Me lopulta vaihdoimme toiseen ravintolaan, Sara kertoo.

 

Hampurilainen vietiin kädestä!

Uudenvuodenkarkelot eivät sujuneet suunnitelmien mukaan myöskään vuosi sitten.

- Viime uusivuosi alkoi lupaavasti nilkan nyrjähdyksellä, mistä seurasi kivulias matka täyteen ahdettuun yökerhoon. Ei riittänyt, että venailin takkia narikkajonossa, vaan sain myös odottaa, että koko yökerho tyhjenisi, jotta voisin henkilökohtaisesti noutaa narikkatyöntekijän tiputtaman takkini lattialta. Sitä ennen kuitenkin tuntematon naishenkilö tilasi juomia pöytäni laskuun, sillä hän ilmeisesti luuli, että olen kävelevä pankkikortti, Sara kirjoitti blogiinsa.

Epäonni jatkui myös hampurilaisravintolassa baari-illan jälkeen.

- Hermostuneisuuskäyräni ei ilmeisesti ollut vielä tarpeeksi korkealla, sillä löysin itseni McDonaldsista niiden satojen teinien seasta, jossa kauan odottamani Bic Mac -ateria pöllittiin kädestäni(!). Onneksi oli nopea vartija sekä sporapysäkki, jossa ruoan pystyi nauttimaan vesisateesta huolimatta, Sara kirjoittaa.

 

KATSO MYÖS:

Missikaunottaret paljastavat: Tämän takia olemme sinkkuja!

Häirikkö piinaa Sara Sieppiä: "Tämä on jatkunut jo kuukausia"

Grrr, miten kuumat bikinikuvat, Sara Sieppi!

Nukutko samassa sängyssä missikämppiksesi kanssa, Sara Sieppi?

Viidakon tähtöset vastaavat: Hän on kuumin räppäri!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »