Uutiset
Katso kuva!

Missi-Rebecca kesytti törkypuheistaan tunnetun TIS-Iiron - umpirakastunut mies antoi toisilla treffeillä sata valkoista ruusua - katso yhteiskuva!

04.06.2019 19:01

Temptation Island Suomi -ohjelman viidennen kauden puhutuin henkilö oli turkulainen Iiro Bärlund. Mies tuli saarelle naisystävänsä Meijun kanssa, pariskuntana. Parisuhde koki ohjelman aikana kolauksen jos toisenkin (lähinnä Iiron käytöksen johdosta), kaatopaikalle koko romanssi päätyi joulun pyhinä.

Lue lisää: Näin Temptation Island Suomi -Iiron uusi rakas suhtautui kohukäytökseen: ”Pitkiä keskusteluita on käyty ja helppoa ei aina ole ollut”

Myyntimiehenä työskentelevä Iiro ei jäänyt suremaan menetettyä rakkautta. Nykyään hän seurustelee Miss Helsinki -kisasta tutun Rebecca Reinikkalan kanssa. 

Iiro julkaisi itsestään ja rakkaastaan ensimmäisen yhteiskuvan Instagram-tililleen. 

- Kun käy tarpeeksi pohjalla ja miettii, että miten täältä enää ikinä pystyy nousemaan ylös niin joku ”viisas” tulee sanomaan, että ”asioilla on tapana järjestyä”. En ihan suoraan usko tuohon, että ilman omaa tahtoa ja tekoja niin tapahtuu, mutta uskon siihen, että kaikki asiat tapahtuu kuitenkin tarkoituksella ja ilman niitä tapahtumia et olisi juuri siinä missä olet tällä hetkellä - niin hyvässä kuin pahassa. Mulle on viimeisen vuoden sisällä tapahtunut niin paljon, että niistä tapahtumista voisi kirjoittaa kirjan - ja osa lukijoista ei kaikkia seikkailuja edes uskoisi todeksi, Iiro kirjoittaa kuvaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kun käy tarpeeksi pohjalla ja miettii, että miten täältä enää ikinä pystyy nousemaan ylös niin joku ”viisas” tulee sanomaan, että ”asioilla on tapana järjestyä”. En ihan suoraan usko tuohon, että ilman omaa tahtoa ja tekoja niin tapahtuu, mutta uskon siihen, että kaikki asiat tapahtuu kuitenkin tarkoituksella ja ilman niitä tapahtumia et olisi juuri siinä missä olet tällä hetkellä - niin hyvässä kuin pahassa. Mulle on viimeisen vuoden sisällä tapahtunut niin paljon, että niistä tapahtumista voisi kirjoittaa kirjan - ja osa lukijoista ei kaikkia seikkailuja edes uskoisi todeksi. Jokaisen myrskyn jälkeen kuitenkin tulee poutasää ja musta alkaa tuntumaan siltä, että vihdoin olen oppinut itsestäni paljon lisää ja käsitellyt asioita - saanut siis pikku hiljaa rauhan sisälleni. Tämän kaiken keskellä tapasin ihmisen, joka tuntui jo ensimmäisten tapaamisten jälkeen siltä kun oltaisiin tunnettu todella kauan ja kenen vieressä on hyvä ja turvallinen olla. Tie tähän päivään saakka ei ole ollut helppo ja arvostan suuresti sitä kuinka upeasti tämä ihminen on seissyt mun vierellä kaikesta negatiivisesta julkisuudesta huolimatta. Meidän matka yhdessä on vasta hyvin alussa ja molempien luonteenpiirteiden yhteensovittaminen ei varmasti tule olemaan helppoa, mutta hyvien asioiden eteen kannattaa tehdä töitä.❤️ Parhautta kun ollaan löydetty toisemme - ja kiitos kun olet juuri sellainen kun olet @rebeccristina. ❤️🐶💞💘 #kiitollinensiunattuonnellinen #rakkaus #allwaysrememberusthisway

A post shared by Iiro Bärlund (@exclusivehillbilly) on

Jokaisen myrskyn jälkeen kuitenkin tulee poutasää ja musta alkaa tuntumaan siltä, että vihdoin olen oppinut itsestäni paljon lisää ja käsitellyt asioita - saanut siis pikku hiljaa rauhan sisälleni. Tämän kaiken keskellä tapasin ihmisen, joka tuntui jo ensimmäisten tapaamisten jälkeen siltä kun oltaisiin tunnettu todella kauan ja kenen vieressä on hyvä ja turvallinen olla. Tie tähän päivään saakka ei ole ollut helppo ja arvostan suuresti sitä kuinka upeasti tämä ihminen on seissyt mun vierellä kaikesta negatiivisesta julkisuudesta huolimatta. Meidän matka yhdessä on vasta hyvin alussa ja molempien luonteenpiirteiden yhteensovittaminen ei varmasti tule olemaan helppoa, mutta hyvien asioiden eteen kannattaa tehdä töitä.❤️ Parhautta kun ollaan löydetty toisemme - ja kiitos kun olet juuri sellainen kun olet, Iiro jatkaa. 

Rebecca on vastannut Iiron pitkään kirjoitukseen. 

- Ihana teksti, hän kirjoittaa lisäten sydänhymiöitä. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Meiju yritti kuvausten jälkeen jatkaa suhdetta pettäjä-Iiron kanssa - ei tullut mitään: Hänen läsnäolonsa ärsytti joka hetki!

Myös Rebecca julkaisi eilen yhteiskuvia rakkaastaan ja itsestään. 

Kun avasin oven 2. helmikuuta ja mut yllätettiin tuomalla tokille treffeille sata valkoista ruusua, tiesin että tässä miehessä on jotain spesiaalia... ja ilmeisesti mussakin. Siitä lähtien on tuntunut että oltais tunnettu aina, meillä on niin random läppää yhessä ja nauretaan ku viimeistä päivää. en oo se ”ymmärtäväinen” nainen tai kaikista helpoin persoona (tai kumpikaan).. kaikesta huolimatta toivon että meillä on ihana kesä yhdessä, Rebecca kirjoittaa. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!