Uutiset

Missi-Michaelasta eronnut juontajahurmuri Sami Kuronen ei ole vieläkään liittynyt Tinderiin: Ei ole minua varten!

20.01.2020 19:59

Temptation Island Suomi -sarjan juontajan, Sami Kurosen, suhde ex-missi Michaela Söderholmin kanssa päättyi alkuvuodesta. Samilla ei koe kuitenkaan tarvetta puhua eron syistä, koska ei avautunut suhteestaan julkisuudessa seurusteluaikoinakaan.

Sami Kuronen on jälleen sinkku! Michaela Söderholm kertoo erosta Instagramissa: "Tämä oli meidän päätöksemme"

Moni Samista haaveileva sinkkunainen svaippaisi takuulla sydäntä, jos vaalea komistus ilmaantuisi Tinderin ruudulle. Ikävä kyllä, Sami ei nettideittailun ihmemaailmaan aio astua. 

- Tinder ja muut deittipalvelut eivät ole minua varten, koska en saa niistä mitään, Sami kertoi Seiskalle Kultainen Venla -gaalassa. 

Eron lisäksi Samin elämässä on tapahtunut suuria muutoksia, sillä hän on aloittanut Jenni Alexandrovan kanssa Radio Aallolla aamujuontajana. 

Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova suhdehuhujen keskellä – näin kaksikko vastasi uteluihin!

- Alkuvuosi on ollut rutiineiden uudelleen järjestelyä, Sami tuumaili Seiskalle. 

Temppareille Venla? 

Samin luotsaama Tempation Island Suomi -sarja ei ole ollut kertaakaan ehdolla Kultainen Venla -gaalassa. Se onkin pieni ihme, sillä kyseinen rakkausreality on paitsi erittäin katsottu, niin myös erittäin puhuttu ohjelma tuotantokausi toisensa jälkeen.

- Olemme kuvanneet sitä jo seitsemän kautta, joten tuntuisihan ehdokkuus ihan kivalta. Joka kerta jää hyviä televisio-ohjelmia ulkopuolelle. Pääasia on kuitenkin, että kansa tykkää. Nyt jännitämme, miten maaliskuun puolivälissä käynnistyvä kausi otetaan vastaan.

sa

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!