Missi-Emilia sai muusikkorakkaansa hämilleen: En ole koskaan kiljunut niin paljon!

Uutiset | 10.02.2017 17:30

Vuoden 2016 Miss Suomen toinen perintöprinsessa Emilia Seppänen suuntaa maaliskuussa Espanjan lämpöön rakkaansa kanssa.

- Miesystäväni perheellä on siellä asunto. Olemme varanneet ainoastaan menoliput, joten emme tiedä tarkalleen, koska palaamme takaisin Suomeen, Emilia kertoi.

Seiska kertoi viime keväänä Olli-rakkaan ostaneen Emilialle syntymäpäivälahjaksi liput Justin Bieberin Suomen-keikalle.

- Meillä oli keikalla hauskaa. En ole koskaan kiljunut yhtä paljon, sillä olen Justin Bieber -fani. Olli katsoi vieressä ihmeissään.

Kannustaa Ollin örinää

Emilia on asunut pian vuoden yhdessä Musta Paavi -yhtyeessä esiintyvän Olli-rakkaansa kanssa. Pariskunta ei ole toistaiseksi suunnitellut uuden askeleen ottamista suhteessaan.

- Vielä ei ole kihlojen aika. Meillä menee tosi hyvin.

Emilia on käynyt myös rakkaansa keikoilla.

- Totta kai rakasta pitää käydä kannustamassa. Hänen tekemänsä musiikki on yllättävän hyvää, vaikka en juurikaan kuuntele heviä. Se on vähän sellaista örinämusiikkia.

Puhdistuskuurilla

Emilian vuosi on käynnistynyt urheilullisissa merkeissä, sillä hän kuuluu misseistä koostuvaan ryhmään, joka treenaa Sofia Belórf-Nousiaisen valmennuksessa kahdeksan viikon ajan.

- Kolme viikkoa on takana! Kun meitä on isompi tyttölauma, salille tulee lähdettyä helpommin. Ei tule fuskattua. Sofia teki meille kuntotestin, kun aloitimme treenaamisen. Treeniohjelman lisäksi Sofia on tehnyt meille ruokavalion, jonka lisäksi alkoholin juominen pitäisi jättää minimiin. Vuodenvaihteenkin jälkeen oli vielä pikkujouluja, joten puhdistuskuuri tekee nyt hyvää. 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!