fbq
Uutiset
04.04.2020 20:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Vivian Virkki
Miss Suomi -semifinalisti Vivian Virkki kilpailun siirtymisestä: Epäitsekkäin ratkaisu!
Uutiset
04.04.2020 20:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Koronaviruspandemia on iskenyt nyt myös Suomen kauneimman naisen valintaan. Finnartist Oy:n järjestämä Miss Suomi -kilpailu on jouduttu siirtämään keväästä syksyyn.

– Heti epidemian alettua aloimme miettiä eri vaihtoehtoja kilpailun ja kymmenosaisen missisarjan toteuttamiselle. Odotimme jonkin aikaa toiveikkaana, mutta siirtäminen syksyyn ja kuvausten lopettaminen oli ainoa oikea vaihtoehto, Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Kantola kertoo.

Lue lisää: Kaikki työt peruttu! Koronapandemiasta ongelmia misseille – Sunneva Kantola: Taloudellisesti hyvin haastavaa!

Vivian: Oikea päätös

Miss Suomi -kilpailussa on tällä hetkellä mukana 19 semifinalistia, joista on tarkoitus valita finaalikymmenikkö epidemian hellitettyä. Yksikään semifinalisteista ei ole jättäytynyt pois kilpailusta aikataulumuutosten takia.

Vivian Virkki on mukana Miss Suomi -kilpailussa.
Vivian Virkki on mukana Miss Suomi -kilpailussa.

 

Lue myös: Yhteiskuva! Missikaunotar Vivian Virkki parisuhdearjestaan Idols-tähden kanssa: Pelaamme yhdessä!

Porvoosta kotoisin olevan semifinalistin Vivian Virkin mielestä organisaatio teki oikean päätöksen, kun päätti siirtää kisat syksyyn.

– Mielestäni on hienoa, että tilanne on otettu Miss Suomi- organisaatiossa vakavasti, ja koronatilanteen huomioon ottaen tämä on paras ja epäitsekkäin ratkaisu. Kilpailun syksyyn siirtäminen tarkoittaa, että meillä on enemmän aika treenata finaalia varten. Tämä tarkoittaa, että taso kasvaa entisestään, Vivian toteaa.