fbqMiss Suomi -kilpailun semifinalistit selvillä – Suomen kauneimman naisen kruunusta taistelee viime vuodelta tuttu kaunotar: Toinen kerta toden sanoo! | Seiska
Mirella Merivirta

Miss Suomi -kilpailun semifinalistit selvillä – Suomen kauneimman naisen kruunusta taistelee viime vuodelta tuttu kaunotar: Toinen kerta toden sanoo!

Uutiset | 07.05.2018 15:50

Miss Suomi -kilpailun casting-tilaisuus järjestettiin eilen sunnuntaina Ville Grandessa. Kauneusalan ammattilaisista koostuva raati, jossa istuivat muun muassa Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi, valitsivat jatkoon 20 semifinalistia, joista finaaliin valikoituu kesän aikana 10 kauneinta.

Vuosi sitten tiensä semifinaaliin raivonnut Mirella Merivirta paljasti myöhään sunnuntai-iltana hakeneensa kilpailuun toista kertaa ja raivanneensa tiensä tänäkin vuonna semifinaaliin.

- Toinen kerta toden sanoo! Omista unelmista ja tavotteista ei pidä luopua. Kompastuksia tulee elämässä. Tärkeintä on, että niistä opitaan, noustaan ylös ja jatketaan eteenpäin. Tänää alko mun matka Miss Suomi 2018 -kilpailussa, Mirella hehkuttaa Instagram-sivuillaan.

 

Merivirta

 

LUE MYÖS: MISSI-MIRELLAN HURJA MUODONMUUTOS: VIRITTI ITSELLEEN UNELMAKROPAN VUODESSA – KATSO KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN!

 


Miss Suomi -kilpailua järjestävä Sunneva Kantola kertoo Seiskalle, että sunnuntaina järjestetyn casting-tilaisuuden kautta kilpailuun haki 70 tyttöä. Heistä 50 oli kutsuttu tilaisuuteen ja 20 haki "villin kortin" kautta.

- Taso on tänäkin vuonna kova. Tytöt ovat vuosi vuodelta treenatumpia ja sanavalmiimpia. Kilpailuun haki paljon uusia kasvoja ja joukossa oli paljon vaaleahiuksia kaunottaria. Ikähaarukka oli myös laaja. Nuorimmat olivat juuri täyttäneet 18 vuotta. Jatkoon pääsi myös eksoottisia kaunottaria, Sunneva Kantola kertoo.

Miss Suomi -kilpailun semifinalistit julkistetaan ensi viikon tiistaina ja finaali käydään ensi syksynä.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!