Shirly Karvinen poseeraa Seiskalle

Miss Suomi jyrähtää: Axl Smith pönkitti olematonta egoaan pitämällä naisia pelinappuloina!

Uutiset | 01.03.2017 14:35

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi juontaja Axl Smithin eilen (28.2.) 30 salakatselusta, neljästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Smith joutuu maksamaan salakatselun uhreille yhteensä noin 100 000 euron korvaukset ja 50 000 eurolla oikeudenkäyntikuluja. 

Axl oli arkistoinut kuvaamansa seksivideot perusteellisesti, ja niiden yksityiskohtia jaettiin Haippiringiksi kutsutussa WhatsApp-ryhmässä. 

LUE LISÄÄ: KASMIR SELITTI OIKEUDESSA, MITÄ AXL SMITHIN SEKSIVIDEOKANSION NIMI TARKOITTAA: SE ON SLANGIA!

Tuomio Axlin rikoksista on herättänyt runsaasti keskustelua niin keskustelupalstoilla kuin sosiaalisessa mediassa, jossa hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen osallistui keskusteluun. 

Shirly kommentoi tilapäivitykseen, jossa muun muassa pohdittiin Axln menettäneen kaiken pakkomielteen vuoksi. 

Mä en usko, et kyseessä on pakkomielle vaan yksinkertasesti julmuudesta. Tapa miten on puhuttu "haippiringissä" asioista ja miten se on käyttänyt naisia hyväksi kertoo mun mielestä siitä, miten naiset on sille ollu pelinappuloita millä pönkittää olematonta itsetuntoa. On siinä miehet jääny pahasti teinipoikien tasolle. Must toi koko homma on niin oksettava.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!