Katso kuvat!

Miss Suomi -finalisti Jasmin Lahtinen, 27, mukana amerikkalaisessa kohusarjassa: matkustaa USA:han mennäkseen naimisiin - kihlatun perhe epäilee suomalaiskaunottaren motiiveja!

Uutiset | 17.10.2019 10:06

Suosittu ja kohuakin herättänyt 90 päivää morsiamena -tosi-tv-sarja palaa seitsemännen tuotantokauden jaksoin. Marraskuussa starttaavassa ohjelmassa seurataan kansainvälisiä pariskuntia, jotka yrittävät aloittaa yhteisen elämän Yhdysvalloissa.

Ohjelman ideana on, että muualta maailmasta kotoisin oleva morsian matkustaa Yhdysvaltoihin ja 90 päivän kuluessa pariskunnan on mentävä naimisiin, jotta morsian saisi K1-viisumin. Jos pariskunta päättää olla menemättä naimisiin, morsian joutuu palaamaan kotimaahansa. 90 päivän aikan apariskunnat testaavatkin suhteensa toimivuutta.

K1-viisumi on tarkoitettu Yhdysvaltojen kansalaisten ulkomaalaisille kihlatuille, jotka aikovat jäädä pysyvästi maahan avioliiton solmimisen jälkeen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart💍

Henkilön Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) jakama julkaisu

Yksi sarjan morsiamista on suomalainen Jasmin Lahtinen, 27, joka muistetaan parhaiten vuoden 2014 Miss Suomi -kilpailusta. Jasminin ja hänen kihlattunsa Blake, 29, tapasivat netissä. Lopulta Blake matkusti Suomeen tapaamaan Jasminia. Jo toisella tapaamiskerralla Blake oli varma tunteistaan ja kosi rakastaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Yhdysvalloissa sarjaa esittää TLC, ja sama kanava esittää ohjelmaa myös Suomessa.

Pariskunnan esittelyssä kerrotaan, että Blaken perhe on epävarma Jasminin motiiveista, sillä tämän sisar asuu jo Yhdysvalloissa. 

Lue myös: Oho, Miss Helsinki -finalistin sisko oli mukana Miss Suomi -kilpailussa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stare baby😇

Henkilön Jasmin Lahtinen (@jasminaniel) jakama julkaisu

Kauden trailerissa päästään näkemään, ettei Jasminin ja Blaken suhde ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Kaunotar kertookin, ettei hän tunne itseään kotoisaksi Blaken ystävien seurassa. Keskustelu ei etene ja Jasmin poistuu tuohtuneena ravintolaillalliselta. 

Lue myös: Miss Suomi -kaunotar esittelee seksikkään farkkupeppunsa - kuvat!

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!