Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti laihtui 8 kiloa: Treenasin jopa 10 tuntia päivässä!

Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti laihtui 8 kiloa: Treenasin jopa 10 tuntia päivässä!

26.01.2016 14:10

Seiska uutisoi viime vuoden lopulla fitness-guru Jutta Gustafsbergin ja missiorganisaation puuttuneen hallitsevan Miss Suomen Rosa-Maria Ryytin lihomiseen ja treenihaluttomuuteen ennen joulukuisia Miss Universum –kisoja. Ikävät otsikot saivat Rosan näyttämään epäilijöilleen, että hänestä on edustamaan Suomea maailmalla. Hän treenasi itsensä huippukuntoon ennätysvauhdissa. 

– Kovan treenin ansiosta painoni putosi seitsemässä viikossa kahdeksan kiloa. Siitä osa oli luonnollisesti nestettä. Urheilemisesta tuli osa jokapäiväistä arkeani. Minulla meni päivässä liikuntaan 10 tuntia, mutta se johtui täysin siitä, että jätin treenaamisen viime tippaan. En ollut kuitenkaan missään vaiheessa treenihaluton. Kahteen kuukauteen en pahemmin ehtinyt pitää kavereihini yhteyttä. Parit itkutkin tuli väännettyä, Rosa-Maria kertoo Seiskalle.

 
 
 

 

Olimme megatähtiä!

Rosa-Marialla ja muilla Miss Universum –kisaajilla on keskusteluryhmä, jossa he ovat jatkaneet yhteydenpitoa kisojen jälkeen. 

– Meitä on ryhmässä kaikkiaan 70 tyttöä, joten viestien määrä on valtava. Olemme suunnitelleet ensi kesäksi tapaamista Kreikkaan. 

Las Vegasissa käydyt Miss Universum –kisat olivat Rosa-Marian mukaan unohtumaton kokemus.

– Elimme neljä viikkoa yhden ison kuplan sisällä, sillä emme saaneet poistua edes omasta huoneesta ilman henkivartijaa. Olimme megatähtiä, sillä porukka huusi peräämme ja odotti jopa kolme tuntia, että poistuimme harjoituksista. Se oli omalla tavallaan siistiä. 

 
 
Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!