Miss Suomi Michaela Söderholm on treffaillut eronsa jälkeen tuiki tavallisia miehiä: ”Toivon, että seuraava poikaystäväni kestää julkisuuden!”

Uutiset | 04.04.2018 08:02

Miss Suomi Michaela Söderholm kertoi Seiskan haastattelussa tulleensa jätetyksi viime vuoden lopulla juuri ennen Miss Universum -finaalia.

Lue myös: Miss Suomi Michaela Söderholmin salarakas jätti kaunottaren tekstarilla juuri ennen Miss Universum -finaalia: Itkin tuntikausia!

Lue myös: Miss Suomi Michaela Söderholmin jättänyt palomiesrakas pelästyi julkisuutta: ”Hän oli viimeinen henkilö, johon tutustuin ennen kuin minusta tuli missi”

Lue myös: Miss Suomi Michaela Söderholm salasi eronsa perheeltään ja missiorganisaatiolta: ”Kerroin vain parille kaverilleni ja muutamalle Universum-kisaajalle, että minut on jätetty”

Suhteen päättymisen jälkeen Michaela on käynyt treffeillä tuiki tavallisten miesten kanssa.

– Edellisen kumppanin kanssa nautin siitä, että pystyimme puhumaan asioista, jotka eivät liity misseyteen tai työhöni. Toivon, että seuraava poikaystäväni kestää julkisuuteni.

Lue myös: Miss Suomi Michaela Söderholm riisui! Seiskan superseksikkäät bikinikuvaukset Turkin kuuman auringon alla – katso!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Petri Voutilainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!