fbq
Uutiset
05.04.2020 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Anni Harjunpää
Miss Suomi Anni Harjunpään ennätyslyhyt missivuosi venyy: ”Tuli isona yllätyksenä!”
Uutiset
05.04.2020 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Koronaviruspandemia on iskenyt nyt myös Suomen kauneimman naisen valintaan. Finnartist Oy:n järjestämä Miss Suomi -kilpailu on jouduttu siirtämään keväästä syksyyn.

– Heti epidemian alettua aloimme miettiä eri vaihtoehtoja kilpailun ja kymmenosaisen missisarjan toteuttamiselle. Odotimme jonkin aikaa toiveikkaana, mutta siirtäminen syksyyn ja kuvausten lopettaminen oli ainoa oikea vaihtoehto, Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Kantola kertoo.

Lue lisää: Kaikki työt peruttu! Koronapandemiasta ongelmia misseille – Sunneva Kantola: Taloudellisesti hyvin haastavaa!

Annin missivuosi piteni

Miss Suomi -kilpailu on kokenut viime vuosina suuria muutoksia. Kilpailu oli tarkoitus järjestää tänä vuonna kolmen vuoden tauon jälkeen keväällä, jotta voittajille jäisi enemmän aikaa valmistautua kansainvälisiin koitoksiin.

Hallitseva Miss Suomi Anni Harjunpää pääsee epidemian takia nauttimaan kokonaisesta missivuodesta.
Hallitseva Miss Suomi Anni Harjunpää pääsee epidemian takia nauttimaan kokonaisesta missivuodesta.

 

Lue myös: Tyrmäävät bikinikuvat! Miss Suomi Anni Harjunpää kävi läpi hurjan muodonmuutoksen: Laihduin 10 kiloa!

Muutoksen takia hallitsevan Miss Suomen Anni Harjunpään missivuoden oli tarkoitus jäädä ennätyslyhyeksi.

– Missivuoden jatkuminen tuli isona yllätyksenä, kun koko ajan on puhuttu, kuinka kauteni jää lyhyeksi muutosten takia. Totta kai minua harmittaa suuresti tyttöjen puolesta, että kilpailu siirtyy syksyyn, koska tiedän, että he ovat odottaneet kilpailua todella paljon ja tehneet töitä sen eteen. Uskon, että syksyllä nähdään upea ja entistäkin parempi kilpailu, sillä tämä tilanne kasvattaa varmasti kilpailijoiden motivaatiota ja halua harjoitella entistä kovemmin, Anni Harjunpää kertoo Seiskalle.