Alina Voronkova

Miss Suomi -Alina Voronkova julkaisi upeat kihlajaiskuvat – paljastaa taustat täydellisyyden takana: ”10 prosenttia saatiin taltioitua meidän muistoksi”

19.08.2019 17:30

Miss Suomi -Alina Voronkova paljasti viime viikonloppuna kihlautuneensa pitkäaikaisen kiekkoilijapoikaystävänsä Joonas Hurrin kanssa. Pari elää etäsuhteessa, sillä aikaisemmin Joonas pelasi Japanissa ja nyt Tanskassa. 

Nyt Alina on julkaissut sosiaalisessa mediassa onnea ja rakkautta hehkuvia kihlajaiskuvia, joiden värisävyt ovat vaaleat ja seesteiset. Upeiden valokuvien ottaminen ei ole kuitenkaan ollut niin helppoa kuin ne antavat ymmärtää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ALINA VORONKOVA (@alinavoronkova_) jakama julkaisu

Fiilistelykuva sunnuntaihin - sekä paljastuksia kuvan takaa.
Tästä kuvasta on ehkä vaikea huomata sitä järkyttävää suuntaa vaihtavaa tuulenpuuskaa, jonka kanssa saatiin pelata kilpaa.
Voin sanoa, että 90% ajasta mun tukka peitti täysin mun kasvot tai oli riuhtaisemassa Joonasta. Joka tapauksessa ne tärkeät 10% saatiin taltioitua meidän muistoksi älyttömän taitavan valokuvaajan toimesta, Alina kirjoittaa. 

Valokuvat on ottanut Camilla Bloom

Lue lisää: Miss Suomi Alina Voronkova paljastaa: näin monta selfietä vaaditaan täydelliseen kuvaan – katso lopputulos!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!