Uutiset

Miss Plus Size Siiri Lipiäinen urheili SM-tasolla: Meinasi jaksaminen ylittyä!

14.07.2020 16:04

Ringette SM-tasolla, amerikkalaisen jalkapallon suomenmestaruus ja spinning-tunnit ovat tulleet tutuiksi Miss Plus Size -voittaja Siiri Lipiäiselle, 24, joka pitää kaikenlaisesta urheilusta. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus tuli jäädäkseen Siirin elämään harrastusten kautta.

– Ilman harrastustaustaani en olisi sellainen kuin olen. Perhe on tukenut minua harrastuksissa, ja olen saanut urheilun kautta paljon ystäviä.

Siirin energia riittäisi vaikka mihin, mutta aikaa ei ole loputtomasti. Kunnallisvaaleihinkin häntä pyydettiin jo kaksikymppisenä, mutta haave jäi muuton myötä.

– Olisipa vuorokaudessa enemmän tunteja! Yhdessä vaiheessa meinasi jaksaminen ylittyä. Hiukset olivat huonossa kunnossa ja yöunet jäivät vähälle.

Urheilun ystävänä tunnettu Siiri tarttuu sulkapallomailaan siekailematta.
Urheilun ystävänä tunnettu Siiri tarttuu sulkapallomailaan siekailematta.

Elän täysillä

Siiri kertoo nipistävänsä yöunista saadakseen enemmän aikaan. Hän sanoo luoneensa itselleen onnistumispaineita.

– Pelkään etten elä täysillä. Siksi koen, että pitäisi koko ajan tehdä jotakin. Esitän itselleni vaatimuksia, ettei elämä menisi niin sanotusti ohi.

Toisaalta hän arvelee tämän piirteen olevan edellytys kehittymiselle.

– Halusin pienenä presidentiksi. Se on yksi vaihtoehto, sillä tavoittelen jotain, millä on merkitystä ja vaikutusta. Presidenttiys tiivistää hyvin sen idean.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!