rosanna kulju

Miss Helsinki -promoottori Rosanna Kulju avautuu kauneusleikkauksistaan: "Mummolla ja äidillä oli himmeet hinkit, mulla vaan sellaiset ketunnokat"

16.09.2019 12:01

Miss Helsinki -kilpailun vetäjä Rosanna Kulju on aloittanut uuden podcastin, joka pursuaa voimaannuttavaa mimmienergiaa. GRL GANG -podcastin toisessa jaksossa Rosanna puhuu kauneuskirurgiasta sekä itsetunnosta, jotka molemmat ovat aiheita, joista häneltä kysellään paljon. 

Rosanna kertoo toimenpiteistään avoimesti sen vuoksi, että hän arvostaa läpinäkyvyyttä. 

-  Minusta on vastuullista, että vaikuttajana tai esikuvana ihmisille kerrotaan suoraan omista toimenpiteistä. Kauneusleikkaukset ovat myös asia, joista moni ei halua puhua julkisesti, mutta minusta se ehkä antaa hieman väärän kuvan nuorille, jotka kamppailevat omien paineiden kanssa. 

"Himmeet hinkit" 

Rosanna ei halua mitenkään peitellä läpikäymiään kauneusoperaatioita.

- Mun äidillä oli himmeet hinkit, mun mummolla oli himmeet hinkit. Kaikilla muilla sukulaisilla oli kunnon rinnat, paitsi mulla. Mä oon saanut ihan hyvän ja täyteläisen pyllyn, mutta sitten mulla oli vaan sellaiset ketunnokat tisseinä.

Lue myös: Me Naiset: Rosanna Kulju joutui tekemään kaksi aborttia: "Olin kauhuissani"

rosanna kulju
Rosanna vuonna 2014

Kahdesti rintaleikkauksessa

Rosanna hankki ensimmäiset silikoni-implanttinsa 19-vuotiaana. 

- Mun tavoite oli saada pienestä B-kupista täyteläisen D-kupin rinnat. Se oli mun tavoite, saada sellaiset lylleröt ja täyteläiset rinnat. Mun kohdalla olisi ollut parempi laittaa se implantti lihaksen päälle eikä osittain alle. Jälkeen päin olen ihmetellyt, että miksi mulle päätettiin tehdä tällainen ratkaisu. 

Lopputulos eli rintojen koko oli Rosannan mielestä turhan pieni, joten vuoden päästä hän meni uuteen leikkaukseen. 

Lue myös: Missikaunotar Taru Kalenov silikonirinnoista kaksi vuotta sitten: ”En aio ikinä hankkia” – hankki kuitenkin! ”Ne ovat ovat isommat kuin aivosi” - katso kuvat!

Botoksia ja täyteaineita

Rintaimplanttien lisäksi Rosanne on tehty useita pientoimenpiteitä. 

- Kasvojen alueelle minulle on laitettu muun muassa lesolankoja. Huuliani on täytetty, ihooni on käytetty mesoterapiaa, silmänalusiani on täytetty, kulmakarvojani kohotettu ja poskipäitäkin täytetty. Otsaani on käytetty botoksia. 

-Hirveen pitkä lista! Täytyy muistaa, että kyseessä on hetkellisiä toimenpiteitä. Esimerkiksi täyteaine hälvenee aineenvaihdunnan mukana eikä se sinne kasvoihin jää. 

Kerran kolmessa kuukaudessa Rosanna käy ylläpitämässä pientoimenpiteitään.

Mesolangat on jumalanlahja naisille. Mulle laitetaan lankoja silmien vasemmalle ja oikealle puolelle,  botoksia sibeliusjuonteeseen sekä ihan otsaan. Nyt puhutaan kuitenkin tosi pienistä määristä. Nää on ne toimenpiteet mitä ylläpidän, ja välillä täytetään poskipäitä.

Tutustu uusiin Miss Helsinki -kilpailijoihin: Miss Helsinki -finalisti Nelli Heikkilä on body fitnessin SM-kultamitalisti: "Käyn salilla kuudesti viikossa"- upeat kuvat kisalavalta!

rosanna kulju

"Näytin sivusta ihan ankalta"

Rosanna paneutuu podcastissaan myös huulitäytteisiin, joistä myös hänellä on kokemusta. 

- Kiitos luojan huultentäyttöbuumi on nyt ohi. Lähdin siihen itsekin mukaan ja aivan täysillä. Mulla on kuvia itsestäni, joissa mä näytän omasta mielestäni niissä aivan helvetin seksikkäältä. Jälkeenmäin oon miettinyt, että herranjumala, miksi kukaan ei sanonut mulle, että: Lopeta nainen, ja katso peiliin miltä sä näytät. 

Nainen tiedostaa täyttäneensä huuliaan aivan liikaa ja aivan liian suuriksi. Sen vuoksi hän pyytääkiin täyteaineita harkitsevan ihmisen todella punnitsemaan asiaa kaksi kertaa. 

- Mun suu on sen mallinen, että kun mun huuia täytettiin, näytin sivusta ihan ankalta. Ylähuuli kirjaimellisesti roikkui mun hampaiden päällä, eikä mun hampaita ikinä näkynyt kun puhuin tai hymyilin. 

- Jos alan näyttämään vahanukelta niin mulle saa laittaa viestiä, että nyt saa ottaa iisimmin, nainen vannottaa. 

Katso myös -Miss Helsinki -finalistit Helsinki-aiheisessa tentissä! 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!