fbq
Uutiset
22.02.2017 19:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Hannaleena Laaksamo Seiskan kuvauksissa
Miss Helsinki pohtii: Mistä lähtien on ollut ok, että some-tilit näyttävät pornosivustolta?
Uutiset
22.02.2017 19:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Helsinki -voittaja Hannaleena Laaksamo on uransa aikana poseerannut niin alusvaatteissa kuin upeissa iltapuvuissa. Tuoreessa blogipostauksessa kaunotar kuitenkin pohtii sitä, että minkä vuoksi mallikuvaukset ovat nykyään lähes poikkeuksetta alusvaate- tai alastonkuvauksia. 

Hannaleena poseeraa itse tuoreissa kuvissa balettitossuissa ja peittävässä sifonkimekossa.

Nyt kun kuvasimme Tomin kanssa herkkää ja romanttista materiaalia, tulin pakostakin ajatelleeksi, miksi nykyään “mallikuvaukset” ovat niin usein pelkkiä alusvaatekuvauksia tai jopa nudekuvia? Ja milloin siitä tuli ok, että niin monen nuoren naisen oma, henkilökohtainen Instagram muistuttaa lähinnä aikuisviihdesivustoa? Seksi myy, ymmärrän sen, mutta miksi nykyään ollakseen näkyvä persoona somessa vaatii sen, että riisuudut kameran edessä?

Hannaleena avaa ajatuksiaan siitä, että hänen mielestään on eri asia ottaa laadukkaita ja tyylikkäitä alusvaaatekuvia, kuin suostua esittelemään vartaloaan pornahtavissa otoksissa. 

Mitä enemmän tissiä ja persettä kuvassa näkyy, sitä enemmän satelee tykkäyksiä ja uusia seuraajia. 

Teen itsekin silloin tällöin alusvaatekuvauksia, mutta suostun ainoastaan hyvän maun mukaisiin, tyylikkäisiin alusvaatekuviin. En itse halua näyttäytyä esimerksiksi yläosattomissa muille kuin poikaystävälleni, tästä syystä minun on vaikeaa käsittää, miksi ihmiset näyttäytyvät kuvissa aatamin asussa koko maailmalle, ehkä olen sitten hieman konservatiivinen ja mummeli.

Hannaleena painottaa, että upeat ja seksikkäät kuvat eivät aina vaadi paljasta pintaa tai alastomuutta. 

On surullista, että nykypäivänä ollakseen näkyvä persoona somessa ja mediassa, on näytettävä paljasta pintaa ja otettava itsestään kerta toisensa jälkeen provosoivempia kuvia.