Hyppää pääsisältöön
pauliina pakarinen

Miss Helsinki -kisasta pudonnut Pauliina missikisoissa Filippiineillä – lentokenttävirkailijat menivät sekaisin nähdessään suomalaiskaunottaren: ”Emme saaneet liikkua ilman turvamiehiä”

Seiska uutisoi viime joulukuussa, että tamperelaissyntyinen Pauliina Pakarinen matkustaa helmikuussa Filippiineille edustamaan Suomea Miss Global -kilpailuun. Pauliina koitti viime vuonna siipiään Rosanna Kuljun emännöimässä Miss Helsinki -kilpailussa, josta hän yllätyksekseen tippui semifinaalin aikana.

Miss Global -kilpailun voittaja kruunattiin tällä viikolla. Valitettavasti Pauliina ei yltänyt kärkikymmenikköön, mutta siitä huolimatta näyttävä nainen muistelee kahden viikon mittaista kisamatkaa suurella lämmöllä. 

Lue lisää: Mitäh? Pauliinaa, 26, ei kelpuutettu Miss Helsinki -finaaliin – edustaa nyt Suomea Miss Global kilpailussa Filippiineillä! Katso upeat kuvat!

Kaikki Miss Global -kilpailijat tervetuliaisillallisen ja ensimmäisen pressitilaisuuden jälkeen. Alhaalla keskellä viime vuoden voittaja Barbara Vitorelli.
Kaikki Miss Global -kilpailijat tervetuliaisillallisen ja ensimmäisen pressitilaisuuden jälkeen. Alhaalla keskellä viime vuoden voittaja Barbara Vitorelli

Virkailijat tunnistivat välittömästi

Pauliina matkusti Filippiineille helmikuun toisella viikolla. Reilusti yli kymmenen tunnin matkustamisen jälkeen Pauliina sai heti tuntumaa siitä, kuinka paljon missikaunottaria oli maassa odotettu. 

–Tapasin lentokentällä heti Miss Haitin. Ihmiset kerääntyivät nopeasti ympärillemme ja he halusivat ottaa meistä valokuvia. Kun saavuin terminaaliin, lentokenttävirkailija tiesi kuka olen. Hän alkoi huutamaan, että ”Miss Finland on täällä”. Tällaisena ehkä hieman ujona suomalaisena, sitä ei ihan osannut odottaa tuollaista vastaanottoa. Hyvin nopeasti kuitenkin ymmärsin ja huomasin, kuinka ystävällisiä ja sydämellisiä ihmisiä filippiiniläiset ovat. 

Pauliina Pakarinen
–Tämän puvun minulle suunnitteli paikallinen suunnittelija nimeltään Simoun Andres

Tiukat turvatoimet

Kahden viikon aikana kisailijat tekivät lukuisia kuvauksia, esiintymisiä ja haastatteluita. 

–Se tuntui todelliselta maailman menolta! Meillä oli todella tiukka aikataulu. Yhtenä päivänä meillä oli esimerkiksi 12 tunnin tanssi ja esiintymisharjoitukset. Koko reissun aikana päivät alkoivat noin aamuseitsemältä ja saavuimme takaisin hotellille noin iltayhdentoista tai kahdentoista aikaan. Nukuin joka yö ehkä maksimissaan viisi tuntia, Pauliina avaa. 

Kisojen tiukat turvatoimet olivat Paulinalle täysi yllätys, kilpailijoita nimittäin vartioitiin lähes kellon ympäri. 

–Emme saaneet poistua edes hotellimme etuovesta ilman turvamiehiä.

Pauliina Pakarinen

”Laihduin matkan aikana viisi kiloa"

Intensiivisestä aikataulutuksesta kertoo myös se, että normaaliarjessaan lähes päivittäin urheileva Pauliina laihtui matkansa aikana.  

–Filippiineille saapui 47 naista, mutta finaalissa seisoi enää 40 kilpailijaa. Muutama osanottaja joutui lähtemään sääntörikkomuksien vuoksi ja osa lähti yksinkertaisesti uupumuksen vuoksi. Teimme pitkiä päiviä ja välillä saattoi olla, että syömisten välissä oli 12 tuntia. En missään nimessä tarkoita, etteikö meistä olisi pidetty kuitenkin huolta.
Laihduin kuitenkin viisi kiloa ja tulin ihan riutuneena kotiin, Pauliina avaa. 

Muutto ulkomaille?

Vaikka Miss Global  ei tuonut Pauliinalle kisamenestystä, ei se tarkoita, että nainen hylkäisi esimerkiksi mallintyöt. 

–Olemme keskustelleet mieheni kanssa, että voisimme muuttaa tulevan kevään aikana ulkomaille. Mikään ei ole vielä varmaa, mutta tästä vaihtoehdosta olemme puhuneet. Tähtäimeni on ulkomaalaisissa mallitoimistoissa, jonka vuoksi olisi myös helpompi asua etelämpänä Euroopassa. 

–Miss Globalista jäi kokonaisuudessaan huikea muisto ja en sulje uusia missikilpailuja pois tulevaisuudessa, Pauliina summa iloisena. 
 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Miss Global & Juulia Sarlio

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!