fbq
Uutiset
13.11.2019 15:08
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto
rosanan kulju
Miss Helsinki -finaalin talent-osiolle rajua kritiikkiä somessa - Rosanna Kuljulta napakka vastaus: "Haluan muistuttaa, että..."
Uutiset
13.11.2019 15:08
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto

Miss Helsinki 2020 -finaali puhututtaa sosiaalisessa mediassa. Casino Helsingin Fennia-salissa järjestetyssä tapahtumassa (9.11.) nähtiin Talent-kierros, jonka aikana finaalikymmenikkö esitteli yleisölle vahvuuksiaan tanssin, laulamisen sekä video- sekä runoinstallaation muodossa.

Osa esityksistä sai kovaa kritiikkiä, johon kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju nyt vastaa.

- Talent-osuus on asia, jota pidän hyvin tärkeänä kilpailussa, jossa lopulta persoona ja sen esille tuomisen osaaminen ratkaisee. Jokainen finalisti suunnittelee esityksensä, eikä organisaatio puutu siihen millään tavalla. Jokainen suunnittelee esityksensä juuri itsensä näköiseksi, ja sitä kautta näyttää vahvuutensa tuomaristolle. Haluan muistuttaa, että talent-osio osoittaa kuvastaa myös kilpailijan rohkeutta, suunnittelukykyä ja heittäytymistä. Koen sen hyvin tärkeäksi.

Lue myös: Vau, Miss Helsinki 2020 -finalistien rohkea alusvaatekierros - kuin ammattilaisia: viettelevät kuvat!

rosanna
Rosanna Miss Helsinki -finaalissa vuonna 2015

Talent-osio on ollut osa Miss Helsinkiä jo useamman vuoden ajan. Itsekin kilpailun voittanut Rosannakin on antanut kaikkensa kilpailun finaalissa vuonna 2015. Tuolloin nainen esiintyi täydelle Apollo-ravintolalle ja sen yleisölle kitaran säestämänä. 

- Ja kyllä, talent-osio on tulevaisuudessakin osa Miss Helsinkiä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »