Miss Helsinki Sephora Lindsay: Rasismikohu koetteli itsetuntoani!

Uutiset | 05.06.2017 10:32

Miss Helsinki Sephora Lindsay, 20, on tähänastisen missivuotensa aikana ehtinyt jo kokea yhtä ja toista. Rasistisen kohun saattelemana missivuotensa aloittanut kongolaistaustaisen Sephoran itsetuntoa on taatusti koeteltu.

MARTINA MISS HELSINKI -KOHUSTA: MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA VIELÄ VUONNA 2017?

Sephora puhui itsetuntoasioista Cheyenne Järvisen itsetuntoseminaarissa Kaivohuoneella 31. toukokuuta.

- Tuorein itsetuntoani koetellut asia on ollut tietysti kohu siitä, että juuri minut valittiin Miss Helsingiksi. Pari kuukautta se pyöritys oli todella kovaa. Tekee hyvää jakaa näitä asioita ja kokemuksia toisten kanssa.

Sephora ei halunnut kommentoida Cheyenne Järvisen blogitekstiä, jonka Cheyenne julkaisi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman lausuntojensa aiheuttaman kohun ja siitä seuranneen Sara Siepin Facebook-päivityksen jälkeen.

JULKKISKAUNOTARTEN KARMEA SANASOTA: CHEYENNE JÄRVINEN LYTTÄÄ MISSIT JA HAUKKUU RAJUSTI JANNA HURMERINTAA - HURJAA TEKSTIÄ!

Blogitekstissä Cheyenne kritisoi Miss Helsinki -organisaatiota siitä, ettei organisaatio ole antanut Sephoralle hänen ansaitsemaansa huomiota kilpailun voiton jälkeen. Tämä johtui Cheyennen käsityksen mukaan siitä, ettei Sephora kuulu tiettyyn kaveripiiriin.

Sephoralla on kuitenkin hyvää sanottavaa elämästä Miss Helsinki -tittelin kanssa.

- Tosi kivat yhteistyökumppanit olen elämääni saanut. Esimerkiksi Kalevala Koru. Heidän kanssaa yhteistyö jatkuu uuden projektin merkeissä ja viimeksihän minut nähtiin heidän Kesyttämätön-kampanjassaan. Lähes jokaiselle päivälle kyllä töitä riittää, kertoo Sephora.

MISS HELSINKI SEPHORAN POIKAYSTÄVÄLLÄ ON ERIKOINEN KÄSITYS SUOMESTA – VIDEOHAASTATTELU!

Lomailla Sephora ei tulevana kesänä ehdi kuin neljä päivää, jolloin hän aikoo matkustaa Ruotsiin poikaystävänsä Gideon Tshibangun luokse.

- Tapaan Gideonin perheen ensimmäistä kertaa sillä reissulla. Jännittää todella paljon, sanoo Sephora.

Teksti:Linda Lietsala
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!