Hyppää pääsisältöön
Santtu Hyvärinen

”Minua nimiteltiin siaksi ja läskiksi” - ujoa Patrikia kiusattiin koko peruskoulun ajan, nyt hän on menestyvä show-painitähti!

Painija Patrik Mieto, oikealta nimeltään Santtu Hyvärinen, 30, tähtää ammattipainijaksi. Tällä hetkellä hän on erittäin hyvässä kunnossa, mutta niin ei ole ollut aina.

– Olen ollut suuren osan elämästäni ylipainoinen. Alkuvuodesta päässäni naksahti jokin, ja päätin, että ylipaino saa riittää. Muutin syömistottumukseni ja päivärutiinini täysin. Tähän mennessä kiloja on karissut 20, Patrik kertoi Seiskalle.

Katso myös: Huhheijaa, miten hurja muodonmuutos! Patrik, 30, laihtui 20 kiloa vain kuudessa kuukaudessa uusilla elämäntavoilla: ”Syön nyt lähes kilon jauhelihaa päivässä” – kuvat!

Tie ei ole ollut helppo. Koko peruskoulun kestänyt kiusaaminen on jättänyt jälkensä Patrikiin.

– Minua nimiteltiin siaksi, läskiksi ja porsaaksi. Se on vaikuttanut siihen, millaisena näen ja koen itseni. Vaikka olen laihtunut, näen itseni edelleen samalla tavalla kuin puoli vuotta sitten.

Motivaatio painonpudotukseen heräsi kuitenkin intohimosta painijanuralle eikä vanhoista muistoista.

– Treenileireillä on painotettu, että muusta painijajoukosta pitää erottua. Olin puoli vuotta sitten vielä tavallisen kaduntallaajan näköinen. Päätin tehdä fyysisen muutoksen, jotta voisin edistää uraani.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!