Hyppää pääsisältöön
Minna Parikka juhli uuttavuotta Kuubassa: Salsaa ja fiftariautoja!

Minna Parikka juhli uuttavuotta Kuubassa: Salsaa ja fiftariautoja!

Kenkäsuunnittelija Minna Parikka, 35, on viettänyt viime aikoina matkalaukkuelämää. Aktiivinen matkaaja oli joulun Etelä-Englannista siskonsa perheen luona, ja vuodenvaihdetta hän suunnisti juhlistamaan kaveriporukan kanssa Kuuban Havannaan.

– Olemme reissussa pari viikkoa. En ole koskaan käynyt Kuubassa, joten odotan innoissani pääsyä ajelemaan vanhoilla fiftariautoilla ja salsaamaan kaduille, Minna viitoitti Seiskalle ennen matkaa.

– Unohtamatta aurinkoa, sukeltamista ja rentoutumista.

Irtiotto tuli Minnalle tarpeen raskaan työrupeaman jälkeen. Vuoteen on mahtunut myös surua rakkauselämässä, kun hänen suhteensa The 69 Eyes -yhtyeen rumpalin Jussi69:n kanssa päättyi eroon keväällä. Näyttävä kaksikko ehti seurustella vajaan vuoden.

– Rakastan elämääni juuri sellaisena kuin se on, olen elämäni voimissa, Minna sanoo.

 

Ääripäästä toiseen

Kesällä Minna pääsi ylittämään rajojaan, kun hän kapusi seitsemän muun suomalaisjulkkiksen kanssa kohti 6 032 metriä korkean vuoren huippua Perun Andeilla. Retkikunnan matkaa seurataan maaliskuusta alkaen MTV3:lla nähtävässä Huippujengi -seikkailurealityssä.

TAUSTAA: Minna Parikka Andeilla: Tyydyin rumiin kenkiin!

– Se oli huikea reissu. Siellä mentiin ääripäästä toiseen, Minna tunnustaa.

Ohjelman myötä Minnalle syttyi kipinä kiipeilyä kohtaan, mutta tulevaisuudessa hän aikoo pysytellä turvallisesti sisätiloissa.

– Vuoristoilmasto ei ole minua varten. Hapenpuute iski kovaa, Minna tuumaa.

 

 


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!