Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Antti Lindtman ajaa vaatimattomalla ökyautolla.

Ministerin pestistä kieltäytynyt Antti Lindtman ajelee vaatimattoman näköisellä ökyautolla – kuva!

Seiska kertoi aikaisemmin, että kansanedustaja Antti Lindtmanin, 36, ja vaimo Kaija Stormbomin, 55, kotiin oli tunteuduttu yöllä ja heidän olohuoneessaan seisoi lippalakki päässä noin parikymppinen mies tummissa vaatteissa.

Lue lisää: Kansanedustaja Antti Lindtmanin perheen sokkiherätys – tuntematon hiippari tunkeutui yöllä kotiin!

Antin perheeseen kuuluu puolison lisäksi puolitoista vuotias Sofie-tytär, jonka Kaija-vaimo synnytti 54-vuotiaana vuonna 2017. Antin ja Kaijan ikäero on miltei 20 vuotta. Heidän suhteensa alkoi vuonna 2005, kun Antti oli parikymppinen ja Kaija neljissäkymmenissä. He menivät naimisiin vuonna 2011.

Antti juhli Kaija-vaimonsa kanssa puoluetoverinsa Eero Heinäluoman häitä viime kesänä.
Antti juhli Kaija-vaimonsa kanssa puoluetoverinsa Eero Heinäluoman häitä viime kesänä.

 

Kaija on vuorotteluvapaalla Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton, MTK:n viestinnän suunnittelijan työstä. Hänellä on aikaisemmasta avioliitosta 22-vuotias Mandi-tytär. Pariskunnan yhteisiin harrastuksiin kuuluu golf.

Lue myös: Yöllinen poliisijahti! Tuntematon mies nukkui kansanedustaja Antti Lindtmanin sohvalla!

Missä salkku?

Anttia pidettiin vahvana ehdokkaana tuoreen hallituksen ministeriksi, mutta yllättäen hän ilmoitti, ettei tavoittele pestiä.

Perustelunaan hän kertoi haluavansa pyhittää aikaa perheelleen. Lindtman haluaa jatkaa SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajana.

Piiloökyauto

Seiskan paparazzi bongasi sosiaalidemokraatti-Antin poistumasta Vantaan-kodiltaan autolla. Entisen tsekkoslovakialaismerkin Skodan Superb-malli voi päällepäin antaa vaatimattoman kuvan. Mutta Antin alla on vuonna 2016 käyttöönotettu luksusvarusteltu, merkin perustajien mukaan nimetty nelivetoinen Laurin & Klement -malli, jonka alkaen-hinta on tämän vuoden hinnastossa hulppeasti yli 56 000 euroa.

Kansanedustajan auto.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jyrki Hämäläinen
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!