Lainakeraaja.fi

Milla ja Jere selvisivät velkaloukusta - yksi päätös mullisti parin taloustilanteen

Uutiset | 26.03.2020 08:00

Pieniltä tuntuvia lainoja voi helposti kertyä ongelmaksi asti. Tilanteeseen voi havahtua vasta kun tulot eivät enää riitä normaaliin elämiseen. Pienlainojen kulut on kuitenkin helppo karsia jopa murto-osaan.

Velkakierre alkaa yleensä lähes huomaamatta. Näin kävi myös kahden nuoren aikuisen, Millan ja Jeren, taloudessa. Pari oli asunut yhdessä jo muutamia vuosia ja molemmat olivat vakituisessa työsuhteessa. Raha-asiat eivät siis useinkaan olleet kummankaan mielessä päivittäin.

Hallitsematon velkaantuminen mielletään usein huono-osaisten tai vastuuttomien henkilöiden ongelmaksi. Tämä ei useinkaan usein pidä paikkaansa, vaan suuri osa Suomessa otetuista lainoista menee aivan tavallisiin, vakavaraisiin talouksiin. Milla ja Jere olivat ottaneet pieneltä tuntuvia, muutaman sadan euron lainoja erilaisiin menoihin, kuten uuteen astianpesukoneeseen, Jeren uuteen pukuun ja yhteiseen Kreikan lomaan. Takaisinmaksun suhteen he eivät kiirehtineet ja tässä piileekin monen velkaongelman juuri; pienten lainojen korot ja kulut ovat yleensä huomattavan suuria ja ne kasvavat kestämättömiksi, mikäli lainaa ei makseta nopeasti pois.

Lainojen yhdistäminen - säästä jopa satoja euroja lainakuluissa kuukausittain

Myös Millan ja Jeren lainojen takaisinmaksuun kuluva rahamäärä alkoi ennen pitkään vaikuttaa normaaliin arkeen ja tilit olivat miinuksella jo selvästi ennen kuun loppua. Etsiessään ratkaisua kestämättömään tilanteeseen törmäsivät he monen muun tavoin yhdistelylainoihin. Vanhojen velkojen korvaaminen uudella lainalla tuntui ensin järjettömältä, mutta tutustuttuaan aiheeseen tarkemmin päätyivät hekin hakemaan yhdistelylainaa Lainakerääjä palvelusta.

Näin lainojen yhdistäminen toimii:
  • Siirry lainakeraaja.fi sivustolle
  • Valitse lainasumma jolla haluat yhdistää lainoja
  • Täytä hakemus ja valitse “haluan yhdistää lainani”
  • Saat lukuisia yhdistelylainatarjouksia
  • Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Miten säästöt siis syntyvät?

Tilanteessa, jossa sinulla on monia suhteellisesti pieniä lainoja, monilta eri lainoittajilta, voit päätyä maksamaan korkoa, tilinhoitomaksua ja muita lainakuluja jokaisesta lainasta kuukausittain. Tämä asettaa taloutesi ja hyvinvointisi vaikeaan tilanteeseen.

Kun yhdistät lainasi huolehdit vain yhden lainan lyhentämisestä. Tämä tarkoittaa, että ongelmatilanteissa sinun tarvitsee asioida vain yhden lainoittajan kanssa. Lisäksi lainakuluja kertyy vain yhdestä suuremmasta lainasta. Mikäli kilpailutat lainat vertailupalvelun avulla, varmista, että lainasi on mahdollisimman edullinen, jolloin myös potentiaaliset säästöt ovat suurimmat.

Kallis uusi yhdistelylaina ei välttämättä tule merkittävästi halvemmaksi, sillä maksat takaisin suurempaa lainaa yleensä huomattavasti kauemmin. Muista myös, että pienlainojen purkuun voi liittyä erilaisia maksuja, jotka voivat tehdä niiden yhdistämisestä kannattamatonta.

native-1

Yhdistä lainasi 60 000 € asti ilman vakuuksia tai takaajia

native-2

Kilpailuta 100 - 60 000 euron lainat jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä

native-3

Vertaile ja hae pikalainaa 70 000 € asti
Teksti:
Kuvat:
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!