Uutiset

Miljardööriperhe otti Espoossa erävoiton: Teemu Selänteen hotellihanke nurin!

09.09.2016 17:33

Al-Fayedin perhe omistaa valtavan merenrantatalon Suomen kalliimpiin alueisiin kuuluvassa Espoon Westendissä. Siellä nähtiin ennen kuolemaansa myös prinsessa Diana, joka onnistui livahtamaan Suomeen Al-Fayedien yksityiskoneella ilman julkista hälyä.

Perheen Camilla-tytär on käynyt kiivasta taistelua talonsa naapuriin suunniteltua hotellihanketta vastaan. Yksi hankkeen puuhamiehistä on kiekkolegenda Teemu Selänne.

 

Teemu antoi periksi

Teemu Selänteen sijoitusyhtiö on puuhannut 18-kerroksista hotellia vajaan kilometrin päähän Al-Fayedien talosta. Lähes kahden miljardin omaisuutta hallitsevat Al-Fayedit eivät hankkeesta ole innostuneet, sillä he vaalivat yksityisyyttään viimeiseen asti.

Perheen puuhanaisina toimivat Camilla ja Jasmine-sisko ovat käyneet läpi vuosikausien valitusrumban tosin huonolla menestyksellä. Kaikki valitukset ovat kaatuneet, ja periaatteessa Teemun sijoitusyhtiö olisi voinut rakentaa hotellin, mutta yhtiö ilmoitti viime viikolla yllättäen pistäneensä pillit pussiin hotellihankkeensa kanssa.

 

Armi Aavikon missikollega

Al-Fayedien side Suomeen on perheen äidin Heini Wathenin peruja. Armi Aavikko kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1977, ja samaan kilpailuun osallistui Heini Wathen, joka sittemmin avioitui egyptiläissyntyisen miljardöörin Mohamed Al-Fayedin, 57, kanssa. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta, joilla kaikilla on Suomen kansalaisuus.

Mohamedilla oli entuudestaan Dodi-poika, joka oli avioitumassa prinsessa Dianan kanssa, mutta pari menehtyi dramaattisessa auto-onnettomuudessa vuonna 1997.

TEKSTI JONI SOILA

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!