Uutiset

Miksi Vain elämää jatkuu sittenkin? Sisäpiirilähde: Nyt on nurkkia myöten kaavittu!

13.11.2017 09:03

Vain elämää -sarjan all stars -kausi loppui viime perjantaina Nelosella, kun Cheek, Jari Sillanpää, Kaija Koo ja kumppanit laulaa luikauttivat ruudussa viimeiset versionsa.

Lue myös: Vain elämää -tulolistan ykkösnimi on melkoinen yllätys - tienasi vuodessa yli 313 000 euroa! Cheek kaukana takana

Siihen piti päättyä koko menestyssarjan taru: Seiskan tietojen mukaan tv-hitin oli määrä loppua tähän seitsemännen kauden all stars -huipennukseen.

– Sen jälkeen oli tarkoitus vetää henkeä, ja kenties palata faceliftin jälkeen uudistuneena ja freesimpänä, tv-kulissien lähde kertoo Seiskalle.

Lue myös: Jättiyllätys! Vain elämää -palaa ruutuihin uuden kauden jaksoin - kuvaukset Espanjassa!

– Tauon sijaan ohjelmaa päätettiin jatkaa. Musiikki- ja tv-bisneksen halut varmaan painoivat päälle: hitin- ja rahanhimo, Seiskan lähde aprikoi.

Nelonen ilmoitti, että uuden kauden artistit paljastetaan vasta alkuvuodesta, mutta Seiska paljasti tulevan kauden artistit jo nyt.

Lue: Tässä ovat uudet Vain elämää -artistit: Danny vihdoin mukana – katso koko seitsikko!

Lue lisää: Seiska esittelee uuden Vain elämää -kauden tähdet: ryhmässä yksi selkeä poikkeus - laulaako Danny vauvoista?

Kahdeksan kautta on pitkä aika tv-ohjelmalle. Moni miettiikin, vieläkö Suomen kokoisessa maassa riittää kiinnostavia laulajia ohjelmaan?

– Tämä kausi näyttää kieltämättä vähän nurkkia myöten kaavitulta. Mutta persoonat, karismat ja lopulta laulut tekevät ohjelman. Voihan olla, että tämä porukka yllättääkin, Seiskan lähde toivoo.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!