Uutiset

Mikko Leppilampi purjehti Atlantin yli: Elämän kokoinen kokemus!

05.02.2017 15:20

Juontaja Mikko Leppilampi osallistui vuoden alussa TV5:n Atlantin yli -sarjan kuvauksiin. Sarjassa julkisuudesta tutut kasvot purjehtivat nimen mukaisesti Atlantin yli Hjallis Harkimon ohjastamalla veneellä. Reissu Karibialta Gran Canarialle kesti 24 vuorokautta.

– Ruskettumiselta ei voinut välttyä. Saa nähdä, onko tämä jämähtänyt pysyvästi naamaani, Mikko vitsaili Seiskalle QX Gay Gaalassa,

Mikko myöntää reissun olleen samaan aikaan antoisa ja raskas kokemus.

– Kun saavuimme maihin, olo oli väsynyt, mutta se on luonnollista, sillä purjehdimme vastatuuleen kolme viikkoa. Jos kertoisin, mitä kaikkea koimme reissun aikana, kerrottavaa riittäisi niin paljon, ettei loppua tulisi. Reissu oli uskomaton kokemus. Sain kaiken, mitä hain. Se on elämän kokoinen kokemus, Mikko kertoo.

Sarjan kuvauksiin osallistuivat Mikko Leppilammen lisäski laulaja Arja Koriseva, juontaja Viivi Pumpanen, kokki Jyrki Sukula ja jääkiekkolegenda Kimmo Timonen.

– Tunsin kaikki ennestään, sillä olen tehnyt niin laajalla skaalalla töitä. Olin ainoa, joka tunsi kaikki jollain tasolla ennestään.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!