fbq
Uutiset
29.05.2020 12:49
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Emmi Moilanen / Bauer Media
Mikko Leppilampi
Mikko Leppilammen yllättävä urasiirto: Aamujuontajaksi radioon!
Uutiset
29.05.2020 12:49
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Emmi Moilanen / Bauer Media

Suomen menestyneimpiin tv-juontajiin lukeutuva Mikko Leppilampi, 41, debytoi alkavana kesänä  radiojuontajana.

Muun muassa vuoden 2007 euroviisut juontanut ja myös esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman keulahahmona tunnettu Leppilampi on yksi Radio Novan aamujuontajista heinäkuussa. Leppilampea kuullaan Novan aamuissa yhdessä Esko Eerikäisen, radiokonkari Ile Uusivuoren ja Putous-voittaja Mikko Töyssyn kanssa.

- Kun minulle soitettiin ja tarjottiin kesäpestiä, lähdin välittömästi mukaan. Tämä on asia, jota haluan muistella sitten kiikkustuolissa! Olen muissa asioissa saattanut jättää tilaisuuksia käyttämättä ja ajatellut, että ”joku päivä sitten”. Aika harvoin se päivä tulee – asioita kannattaa kokeilla silloin kun siihen on mahdollisuus, Leppilampi kertoi Novan tiedotteessa.

Lue myös: Haasteen suorittaminen sujuu kuin tanssi! Suosittu juontaja Mikko Leppilampi pysyy nuorison trendeissä mukana – esiintyy tyttärensä kanssa hauskalla videolla!

Novan kesäaamu
Esko Eerikäinen (vas.), Ilkka Uusivuori, Mikko Töyssy ja Mikko Leppilampi tähdittävät Novan kesäaamuja.

Esko Eerikäinen on viimeksi juontanut Novan päivälähetystä, joten hänkin pääsee kesällä hyppäämään jälleen uudenlaiseen päivärytmiin. Toki Novan kesäaamuissa Eerikäistä on kuultu kahtena aiempanakin kesänä.

- Paljon naurua, oivalluksia, kuulijoiden kanssa tekemistä – näitä on varmasti luvassa! Meillä on hyvä jengi kasassa! Eerikäinen sanoi tiedotteen mukaan.

Lue myös: Mikko Leppilampi muistelee 13 vuoden takaista historiallista kokemusta: ”Vieläkin tulee kylmät väreet!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »