Uutiset

Mikko Kärnä julkaisi tiedotteen vonkauskohusta - Jethro Rostedt vastasi viiltävällä kuitilla: "Et oo menossa tänään Seiskan synttäreille"

27.02.2020 12:59

Kansanedustaja Mikko Kärnän, 39, (kesk) ulkoparlamentaariset edesottamukset ovat nousseet valtakunnalliseksi puheenaiheeksi. Seiska on paljastanut Mikon vonganneen seksiä sekä lähetelleen intiimikuvia naishenkilölle, keskustalaisittain ilmaistuna "pyytämättä ja yllättäen".  Facebook-päivityksessään Mikko myöntää olleensa aiemmin uskoton, mutta korostaa kohutun kuvavaihdon tapahtuneen "yhteisymmärryksessä". 

Kohu paisuu - Mikko Kärnä vonkasi Tinderissä ja pettäjäsivustolla!

Olen pettänyt aiemmissa parisuhteissani. Nykyisessä parisuhteessani sen sijaan en. Olen käyttänyt Tinderiä ja deittipalveluita seuranhakuun aiemmin. Vuosia. En käytä enää. Siellä kohdattuja naisia on todella paljon, kuten sitä myöten myös erilaista ihmisten välistä kanssakäymistä.

Mitä tulee erilaisissa suhteissani toiselle osapuolelle lähettämiini intiimeihin kuviin tai viesteihin, kaikki suhteeni ovat edenneet yhteisymmärryksessä. Niihin liittyvä viestinvaihto on ollut kaksisuuntaista. En ole lähettänyt intiimejä kuvia niin sanotusti yllättäen ja pyytämättä. Enkä ole syyllistynyt häirintään

Eri käsitykset

Mikon kuvalähetysten kohteena ollut nainen ei ole Seiskan haastattelun perusteella aivan samaa mieltä Mikon kanssa, sillä hänen mukaansa Mikon viestit olivat "piinaavia".

Facebook-tiedotteensa linkin Mikko jakoi pikaviestipalvelu Twitterissä. Koska Mikko viittaa kirjoituksessaan suorasanaisesti Seiskan tekemiin paljastuksiin, liikemies Jethro Rostedt huomasi hetkensä koittaneen ja tviittasi viiltävän kuitin kansanedustajalle. 

Luenko nyt rivien välistä oikein, että et ole menossa tänään  (27.2.) Seiskan synttäreille Rymy-Eetuun?

Mikko vastaa, ettei hän ole saanut kutsua!

Mikko bileisiin! 

Twitter-sanailun seurauksena Seiskan toimituksessa oli syytä nostaa käsi virheen merkiksi pystyyn ja kutsua Mikko bileisiin. Toivottavasti Lapin mies pääsee paikalle Rymy-Eetuun, sillä luvassa ovat hulvattomanhauskat juhlat. Lämpimästi tervetuloa, Mikko & avec! 

 Kutsu

 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!