Mikael Jungnerin tanssipari Saana Akiolan terveys petti kriittisellä hetkellä - suora lähetys jäi väliin: "Kyyneleet silmissä yritin keskittyä positiivisiin asioihin!"

Uutiset | 25.09.2019 18:30

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisestä suorasta lähetyksestä vetäytynyt tanssija Saana Akiola kertoi terveydentilastaan.

MTV tiedotti keskiviikkona 25.9, että ex-kansanedustaja Mikael Jungnerin tanssipari Saana joutui vetäytymään sunnuntain suorasta lähetyksestä terveysongelmien takia.

Lue myös: Oho, Mikael Jungnerin tanssipari jättäytyi Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksestä – uusi pari tilalle nopeasti!

”En nähnyt enää mitään!”

Saana julkaisi Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa hän kertoi terveydentilastaan.

- Olin pari viikkoa SUPER väsyny ja ihmettelin vaan joka päivä kasvavia silmäpusseja, mitkä ei oo mulle yhtään tyypillisiä. Sitä kesti pari viikkoa ja sit nous kuume ja kurkkukipu. Kuume ei vaan laskenu millään ja samalla alko kaikki naaman/kaulan ja niskan imusolmukkeet suurentumaan ja samaa tahtia turpos silmät kiinni, Saana kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

”Universumi hoitaa” se on mun ihanan ystävän sanonta aina jos meijän omat tekemiset ei riitä jonkun asian selvittämiseen tai muuttamiseen! En vaan ihan vielä oo keksiny et mitä mulle tässä yritettiin viestittää?! Olin pari viikkoa SUPER väsyny ja ihmettelin vaan joka päivä kasvavia silmäpusseja, mitkä ei oo mulle yhtään tyypillisiä. Sitä kesti pari viikkoa ja sit nous kuume ja kurkkukipu. Kuume ei vaan laskenu millään ja samalla alko kaikki naaman/kaulan ja niskan imusolmukkeet suurentumaan ja samaa tahtia turpos silmät kiinni. Tästä pari päivää ni olin hyvinkään sairaalassa ihan avuttomana tekemään mitään, lääkkeet ei auttanu ja ainut pieni helpotus tuli kylmäpusseista mitä pidin naamalla ja kaulalla. En nähny enää MITÄÄN enkä pystyny puhumaan, pää tuntu räjähtävän ja oksensin aina kun mieli herpaantu. Siellä sitte makasin (viikon)!!! Olin niin kipee etten voinu miettiä mitään. Välillä kuulin ku vieressä oleva katto telkkaria ja sieltä tuli meijän TTK mainos, APUA, kyyneleet silmissä yritin vaan keskittyä positiivisiin ajatuksiin. Ja nyt olo onkin jo miljoona kertaa parempi, mutta tiedostan kyllä etten nyt vaan voi lähtee tästä mitään Jiveä tanssimaan😢 Mut pystyn jo toivomaan et ens viikolla oon tarpeeks vahva ja terve jatkamaan @mikaeljungner kanssa @tanssiitahtienkanssa kisaa🙏🏻 NYT kuitenki keskitän vaan kaikki energiat parantumiseen ja lepoon ja kannustan Miklua IHAN HULLUNA täältä etänä❤️ Ja oon super kiitollinen ihmisille mun ympärillä, musta on pidetty niin hyvää huolta ja te kaikki ihanat viestien lähettäjät- KIITOS❤️❤️❤️ Ehkä mun oli tarkotus ottaa pieni huili ja nähä asiat taas vähän kirkkaammin...oon siis vaan entistä vahvempi ku täältä kohta tuun!

A post shared by Saana Akiola (@akiolasaana) on

Pian hän joutui Hyvinkään sairaalaan.

- Lääkkeet ei auttanu ja ainut pieni helpotus tuli kylmäpusseista mitä pidin naamalla ja kaulalla. En nähny enää MITÄÄN enkä pystyny puhumaan, pää tuntu räjähtävän ja oksensin aina kun mieli herpaantu. Siellä sitte makasin (viikon)!!! Olin niin kipee etten voinu miettiä mitään. Välillä kuulin ku vieressä oleva katto telkkaria ja sieltä tuli meijän TTK mainos, APUA, kyyneleet silmissä yritin vaan keskittyä positiivisiin ajatuksiin. 

Toiveikas toipuja

Saana kertoi voivansa jo paremmin, mutta hän ei pysty silti osallistumaan ainakaan ensimmäiseen suoraan Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen. Hän suhtautuu tuleviin viikkoihin toiveikkaasti.

- Mut pystyn jo toivomaan et ens viikolla oon tarpeeks vahva ja terve jatkamaan @mikaeljungner kanssa @tanssiitahtienkanssa kisaa. NYT kuitenki keskitän vaan kaikki energiat parantumiseen ja lepoon ja kannustan Miklua IHAN HULLUNA täältä etänä. Ja oon super kiitollinen ihmisille mun ympärillä, musta on pidetty niin hyvää huolta ja te kaikki ihanat viestien lähettäjät- KIITOs! Ehkä mun oli tarkotus ottaa pieni huili ja nähä asiat taas vähän kirkkaammin...oon siis vaan entistä vahvempi ku täältä kohta tuun!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaina klo 19.30.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!