Uutiset

Mikael Gabrielin villi nuoruus - poliisin kanssa usein tekemisissä!

28.11.2013 14:41

Räppäri Mikael Gabriel eli nuoruutensa perhekodissa, sillä hänet otettiin huostaan 14-vuotiaana.

- Aloin kapinoida kaikesta ja kaikkea vastaan. Se johtui enimmäkseen murrosiästä, ei minulla mitään huonoja lähtökohtia ollut. Poliisit ovat joutuneet hakemaan minut tosi monta kertaa, koska tuli tehtyä teininä tyhmiä juttuja. Olen muun muassa karannut kotoa, ryöstänyt auton ja ollut tappelussa, "Miklu" paljastaa.

 

”Kainuussa oli rankkaa”

Ensiksi Mikael siirrettiin Helsingin Malminkartanossa sijaitsevaan Pihkapuiston perhekeskukseen, josta pian edelleen Kainuuseen perhekotiin.

- Kainuussa oli alkuun tosi rankkaa. Jouduin jättämään kaikki frendit, perheen ja tutun elinympäristön ja muuttamaan täysin uuteen paikkaan uusien ihmisten kanssa. Lopuksi siitä tuli vähän niin kuin koti ja niistä ihmisistä perhe. Silloin se helpotti, Mikael muistelee.

 

Levy-yhtiö kiinnostui

Mikael purki huostaanottoaikanaan omia fiiliksiään paperille helpottaakseen oloaan.

- Aloin kirjoittaa tekstejä itsestäni ja omista peloistani. Näytin kirjoituksiani eräälle räppiäijälle. Hän sanoi, että sun pitäisi tulla räppäämään. Menin kokeilemaan ja diggasin siitä, Miklu kertoo uransa alkuajoista.

Levy-yhtiö Universal kiinnostui tästä nuoresta räppärinalusta ja tarjosi hänelle levytyssopimusta vuonna 2008. Sopimus solmittiin, ja Miklu on edelleen saman levy-yhtiön listoilla.

−Se oli silloin hullu juttu, koska en kuvitellut, että iso levy-yhtiö voisi kiinnostua hetken mielijohteestani, Miklu pohtii.

 

Cheekin tuplaaja

Uran ei lähtenyt räjähdysmäisesti käyntiin, mutta pikku hiljaa Mikael tutustui räppäri Uniikkiin ja siitä eteenpäin Cheekiin. Pari vuotta sitten hän pääsi tuplaajaksi suosikkiräppärin keikoille.

- Kumpikaan Cheekin tuplaajista ei päässyt Lapin-rundille, joten lähdin testaamaan. Se toimi hyvin, joten olen ollut aina välillä mukana. Se on jeesannut paljon ja on tullut paljon kokemusta keikkailusta, Miklu iloitsee.

Kuva Pasi Murto

 

LUE MYÖS:

Mikael Gabriel sai järkyttäviä uutisia!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!