Mikael Gabriel kärähti huumeista.

Mikael Gabrielin käytös raivostutti pikkufanin äidin - saapui lasten konserttiin suoraan putkasta: ”Häpeä, Miklu!”

08.12.2017 06:01

Seiska sai viime viikon torstaiaamuna tiedon, että räppäri Mikael Gabriel on joutunut poliisikuulusteluihin huumausainerikoksen vuoksi. Toimitukseen tulleiden tietojen mukaan hän oli myös viettänyt yön putkassa, ja poliisi oli tehnyt kotietsinnän hänen Espoon-lukaaliinsa.

Lue lisää: Mikael Gabriel kärähti huumeista! Yö putkassa ja kuulusteluista suoraan esiintymään 4. luokkalaisille!

Seiskan toimittaja oli paikalla Finlandia-talolla, missä vietettiin perinteistä pormestarin järjestämää itsenäisyysjuhlaa Helsingin neljäsluokkalaisille koululaisille. Miklu asteli juhlaesiintyjäksi lasten eteen käytännössä suoraan poliisin pahnoilta.

Manageri "tietämätön"

Torstai-iltapäivänä (30.11.) kello 14.11 Seiska tavoitti Miklun managerin Peppi Puljujärven, joka ilmoitti olevansa tietämätön asiasta.

Lue lisää: Mikael Gabrielin huumekäry paljastui jo aamulla! Seiska penäsi vastauksia - manageri "tietämätön", Miklu vastasi Facebookissa!

Hän myös kertoi, että Miklulla oli treenit aamulla, mikä pitikin paikkansa. Puljujärvi kuitenkin salasi tiedon, että Miklu itse ei ollut paikalla.

Myöhemmin iltapäivällä räppäri päätti tunnustaa tapahtumat sosiaalisessa mediassa.

"Häpeä, Miklu!"

Seiska tavoitti erään juhlaan osallistuneen neljäsluokkalaisen äidin kommentoimaan kohua.

– Katsoin televisiosta suoraa lähetystä, ja kummastelin Mikael Gabrielin asuvalintaa. Hänen haastattelunsa aikana mietin, että tässä kyllä nyt haisee jokin, äiti kertoo Seiskalle.

Juhlissa lapset olivat pukeutuneet parhaimpiinsa, ja osa oli panostanut jopa kampaajaan. Viikkorahoja oli säästetty, jotta juhlasta tulisi täydellinen.

– Sen haluaisin sanoa Mikael Gabrielille, että olisi syytä hävetä. Lapset ovat odottaneet juhlaa, ja hän on heidän esikuvansa. Esikuvan rooliin eivät kuulu huumeet, järkyttynyt äiti sanoo.

Kiertue vaarassa?

Huumekäry tuli Miklun kannalta kiusalliseen aikaan, sillä perjantaina räppäri aloitti Maailman laidalla -kiertueen teinitähti Isac Elliotin, 16, kanssa. Seiska tavoitti Isacin tiedottajan Sami Rikalan Sony Musicilta kommentoimaan artistien yhteistyötä.

– Joulukuun alun kiertue on viimeinen Miklun ja Isacin yhteistyö, ja siitä on kerrottu jo silloin, kun kiertue lanseerattiin, Rikala kertoo.

Lue lisää: Huumeista kärynnyt Mikael Gabriel tänään kiertueelle Isac Elliotin, 16, kanssa - Levy-yhtiö: Tämä on Miklun ja Isacin viimeinen yhteistyö!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Kari Pekonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!