Hyppää pääsisältöön
Mikael Forssell avoliittoon!

Mikael Forssell avoliittoon!

Jalkapalloilija Mikael Forssell, 32, ja hänen naisystävänsä Metti, 21, asuvat nykyisin avoliitossa Helsingin Kaivopuistossa. Seiskan tietojen mukaan Mikael ja Metti tutustuivat toisiinsa viime syksynä, ja Metti muutti Mikaelin 262-neliöiseen arvohuoneistoon helmikuussa. Vuonna 2010 ylioppilaslakin saanut Metti työskentelee vaateliikkeessä, rakastaa muotia ja harrastaa golfia. Hän on tehnyt myös katalogimallin töitä.

−Hän on iloinen, sporttinen ja hyvätapainen kaunotar. Hän pitää muodista ja viihtyy niissä piireissä, Seiskalle kerrotaan.

Osti kiistellyn asunnon

Mikael hankki hänen ja nykyisen avopuolisonsa kodin liikemies Jussi Uotin konkurssipesältä keväällä 2008. Kauppaa edelsi pitkään kestänyt riitely asunnon omistajuudesta. Asunto siirtyi 1990-luvun lopussa noin miljoonalla eurolla bahamalaisen yhtiön haltuun, mutta liikemies Jussi Uotin konkurssipesä haki asunnon takavarikkoon. Helsingin käräjäoikeus määräsi asunnon virallisen omistusoikeuden konkurssipesälle noin vuosi ennen kuin Forssell osti sen itselleen. Hän maksoi asunnosta 2,2 miljoonaa euroa.

Paluu maailmalta

Mikael palasi viime syksynä pitkältä ulkomaankierrokselta kotikaupunkiinsa ja kasvattajaseuraansa Helsingin Jalkapalloklubiin. Hän avasi liigakauden maalihanansa Veikkausliigan avauskierroksella Honka−HJK-ottelussa. Vain 17-vuotiaana lontoolaiseen Chelseaan siirtynyt Mikael on edustanut urallaan myös Crystal Palacea, Birmingham Cityä, Borussia Mönchengladbachia, Hannover 96:ta ja Leedsiä.

Mikaelin uran tilastohuippu osui kauteen 2003−04, jolloin hän teki Birminghamin riveissä 17 liigamaalia ja oli Englannin Valioliigan maalipörssin viides. Loukkaantumiset jättivät kuitenkin jälkensä: Mikaelin kotiinpaluuta edeltänyt pesti Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Leeds Unitedissa ei tuonut maalin maalia.


Teksti:
Paavo Nurmi
Kuvat:
Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!