Katso kuvat!

Mikä takaletti! Samu Haber julkaisi nuoruuskuviaan: "Onko hiukseni kunnossa?"

Uutiset | 16.09.2020 18:01

Toimintansa lopettavan Sunrise Avenuen keulahahmo Samu Haber, 44, julkaisi huikeita otoksia itsestään vuosien varrelta.

Instagramissa julkaistuissa kuvissa pääroolissa on Samun hiustyyli, joka on ollut aina varsin näyttävä. Viime aikoina huumekohussa ryvettynyt Samu kirjoittikin kuvatekstiinsä olleensa aina tarkka kuontalostaan.

Lue myös: Samu Haber ja hyperkaunis tanssijarakas Etel Röhr ensimmäisessä someyhteiskuvassa - juhlivat julkkishäissä: ”Rakkauden juhlaa!”

- Minulle on kerrottu, että kun synnyin, olin kysynyt 15 sekunnin vanhana kätilöltä: "onko hiukseni kunnossa". Tässä on vanhoja kuvia todisteeksi, että on se aina, Samu kirjoitti vapaasti suomennettuna kuvatekstissään.

Katso kaikki kuvat klikkaamalla kuvaruudun oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

Elämäkerta kuukauden päästä

Samusta ilmestyy myös elämäkerta ensi kuussa.

Samu Haber – Forever Yours -nimeä kantava teos on kustannusyhtiö Otavan mukaan "loistokkaalla tyylillä kirjoitettu, koukuttava, koskettava ja raju tosikertomus hurmaavasta ja rämäpäisestä muusikosta". Elämäkerta julkaistaan 14. lokakuuta, ja sen on kirjoittanut toimittaja-kirjailija Tuomas Nyholm, joka tunnetaan muun muassa jääkiekkoilija Jarkko Ruudun elämäkerran kirjoittamisesta.

Lue lisää: Samu Haberista elämäkerta - paljastaa totuuden välirikoista, burnouteista ja karikoista: "Virheet kuuluvat elämään"

Mukana huumekohussa

Laulaja on viime aikoina rypenyt huumekohussa. Samu myönsi käyttäneensä 0,2 grammaa kokaiinia Turussa viime vuoden heinäkuussa. Syyttäjä oli kuitenkin toista mieltä. Syyttäjän mukaan rokkitähti olisi hankkinut Ruisrock-festivaaleilla ja ravintola Samppalinnassa järjestetyillä festareiden jatkoilla noin viisi grammaa muotihuumetta.

Muusikko itse myöntää vain huumausaineen käyttörikoksen. Samulle luettiin syytteet Helsingin käräjäoikeudessa 30. tammikuuta.

Samu kiistää myös syyttäjän näkemyksen, että hänen syytteensä liittyisi Suomen rikoshistorian suurimpaan huumevyyhtiin, jossa pääepäiltyinä ovat Cannonballin ex-pomo Janne "Nacci" Tranberg ja liikemies Niko Ranta-aho.

Lue lisää: Katiska-jutussa raskaista rikoksista epäilty Janne "Nacci" Tranberg ihmettelee Samu Haberin ja Sofia Belórfin kohtelua julkisuudessa: Poliisi halusi laittaa huonoon valoon!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!