fbq
Uutiset
06.02.2018 21:26
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Kari Pekonen
Shirly Karvinen julkaisi poven paljastavan kuvan.
Mikä povi! Shirly Karvisen tyrmäävän seksikäs kuva loksauttaa leuat auki – katso!
Uutiset
06.02.2018 21:26
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Kari Pekonen

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen luovutti kruunun seuraajalleen viime syksynä. Kruunustaan luopumisen jälkeen Shirly suuntasi uudelle uralle ja viihdyttää kuulijoita Radio SuomiRockin aamujuontajana.

Lue myös: Radio Suomirockin aamujuontajat Shirly Karvinen, Ville Kinaret ja Mikko Honkanen paljastavat radiossa intiimejä asioita: ”Puolisomme ovat järkyttyneet!”

Missikruunusta luopumisen jälkeen kaunotar on ottanut myös etäisyyttä Miss Suomen puhtoiseen imagoon, ja Shirlyn tyyli on muuttunut pikkuhiljaa seksikkäämmäksi.

Lue myös: Shirly Karvisen superseksikäs maanantailook: farkut ja pelkät rintaliivit - katso kuva!

Tiistaina (6.2.) Shirly ilahdutti Instagram-seuraajiaan julkaisemalla upean kuvan itsestään. Kuvan on ottanut lahjakas nuori valokuvaaja Saara Taussi, jonka kameran edessä ovat käyneet viime aikoina lukuisat suomalaiset malli- ja julkkiskaunottaret.

Kuvatekstissä Shirly pohdiskelee, että ottaisiko McDonaldsissa BigMacin kanssa ranskalaiset. Kuvan katsojan huomio ei ole pikaruoassa, vaan kuvassa esiintyvässä upeassa kaunottaressa. Erityisesti huomio kiinnittyy ex-missin pilkottavaan poveen.

Lue myös: Gladiaattoreista tutulta Vertti Harjuniemeltä vastaus Miss Suomi Shirly Karvisen kosintauteluihin: En olisi muuten vaihtamassa kaupunkia!

 

Christmas I am so ready for you ❤️ #tj1 #babyoilonpoint ?: @saarataussi

A post shared by Sirpa ? (@shirlykarvinen) on

 

Perus maanantai vaatetus ??‍♀️ #photophoto

A post shared by Sirpa ? (@shirlykarvinen) on

 

Yks mun lempipaikoista Suomessa, Sirpa chillaa ?❣️#visitsaimaa #järvisydän #miniloma

A post shared by Sirpa ? (@shirlykarvinen) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »