Hae.fi
Haefi

Mikä on nopein tie kohti luksuselämää?

Julkkikset patsastelevat päivittäin lehtien sivuilla esitellen leveää elämäntyyliään. Tyylikkäitä luksuskoteja, virtaviivaisia autoja, täydellisiä hymyjä.  Ei ihme, että oma harmaa arki näyttää tässä valossa vieläkin ankeammalta.

Normaali ihminen tietää, että onni ei ole yksin rahasta kiinni. On silti aivan laillista haaveilla ajoittain hieman leveämmästä leivästä. Jos oikein yrittäisin, saisinko hilattua itseni isokenkäisten kerhoon?

Lainaraha on oikotie onneen

Jos nopein tie on mielestäsi aina paras tie, hae lainaa heti tästä. Väylä ainakin jonkintasoiseen luksuselämään aukeaa, kun tilille napsahtaa kulutusluotto  tai nopea pikavippi.

Lainan ottaminen ei kuitenkaan ole välttämättä järkevin keino rikastua. Ylimääräinen lisä tilillä mahdollistaa toki muutaman kalliimman tavarahankinnan tai ylellisen lomamatkan, mutta huonona puolena laina on aina myös maksettava pois. Eri asia on, jos onnistut esimerkiksi sijoittamaan lainan tuottoisaan yritystoimintaan.

Urheile itsesi maailman huipulle

Maailmalta löytyy myös suomalaisia urheilijoita, jotka ovat onnistuneet pääsemään miljoonaluokan tienesteille. Tähän ei tarvittu koulumenestystä tai nokkelia yritysideoita, vaan ”ainoastaan” äärimmäistä lahjakkuutta ja sinnikästä treenausta.

Myös lajin valinnassa kannattaa käyttää harkintaa. Jos haluat päästä kiinni kunnon palkkapussiin, kannattaa curlingin sijasta keskittyä jääkiekkoon tai formulaan.

Raaputa juuri oikea arpa

Uhkapelit ovat nopea tie miljonäärikerhoon. Suomesta löytyy suuri määrä ihmisiä, jotka ovat onnistuneet rikastumaan valitsemalla vahingossa juuri oikeat numerot lottokuponkiin. Myös netissä pelattavalla pokerilla voi parhaimmillaan tienata hurjia summia. Toki pelimerkillä on kääntöpuolensa, sillä pahimmillaan pelaaminen voi johtaa velkakierteeseen.

Taiteilija ei aina ole köyhä

Taiteilijan elämään liittyy monen mielestä nälkä ja ikuinen köyhyys, mutta asian laita ei välttämättä ole näin yksioikoinen. Jopa kotimaassamme riittää esimerkkejä itseään ilmaisevista ja siitä huolimatta varsin hyvin toimeentulevista artisteista.

Esimerkkeinä käy vaikkapa Rasmus tai HIM-yhtyeen Ville Valo, joka on ehtinyt raapia kasaan jo miljoonan poikineen. Myös laatukirjailijoilla voi mennä yllättävän hyvin - Sofi Oksanen tienaa nyt ja tulevaisuudessa paremmin kuin moni kovaksikeitetty yritysjohtaja. 

Tähän porukkaan pääseminen vaatii kuitenkin melko valtaisaa taiteellista lahjakkuutta. Totuuden nimissä kerrottakoon, että suurin osa ammattitaiteilijoista elää valtion apurahalla.

Tosirakkaus ei kaipaa avioehtoa

Jos et omaa lahjakkuutta taiteessa tai urheilussa mutta olet mukava kumppani, saatat rikastua myös yksinkertaisesti oikean kumppanin valinnalla. Neuvo saattaa kuulostaa karulta, mutta joskus tosirakkaus ja mammona kohtaavat toisensa aidosti sattumalta. 
  

Artikkelissa esitellyt palvelut:
- Hae.fi on lainojen kilpailuttamispalvelu
- Pikavipit.fi vertailee pikavippejä sekä pikalainoja

 


Teksti:
Kuvat:

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!