Mikä linnoitus! Tässä on Lauri Korpikosken moderni ökytalo Turussa – katso kuva!

Uutiset | 25.01.2021 07:49

Kymmenen kauden mittaisen kelpo uran NHL:ssä kiekkoillut Lauri Korpikoski, 34, on palannut synnyinseuduilleen Varsinais-Suomeen.

Kiekkotaituri mitä ilmeisimmin aikoo juurtua takaisin Turkuun, sillä hän on rakennuttanut komean omakotitalon rauhalliselle pientaloalueelle.

Lainhuutotodistuksen mukaan Lauri omistaa yli 1 500-neliöisen tontin yksin.

Viime vuonna hänelle valmistui tontilleen 221 neliön moderni omakotitalo, joka tavoittelee lähes linnamaisia mittasuhteita.

Lue myös: Lauri Korpikoski suojasi omaisuutensa avioehdolla!

Rakennusvalvonnan mukaan talossa on neljä huonetta ja keittiö. Kokonaisuuden kruunaa komea saunaosasto. Lisäksi talossa on lämmin autotalli ja pihalla autokatos.

Jos Lauri haluasi myydä talonsa, hän voisi pyytää siitä kiinteistönvälittäjän arvion mukaan 750 000–800 000 euroa.

laurin talo

Taustalla suhdesoppia

Kiekkotaituri on ollut otsikoissa myös parisuhdekiemuroidensa vuoksi.

Muutama vuosi sitten hän seurusteli nyttemmin Joel Harkimon kanssa avoliitossa elävän radiojuontajakaunottaren Janni Hussin kanssa.

Lue myös: Vauvaonnea - jääkiekkoilija Lauri Korpikoski ja Noora-vaimo saivat esikoisensa!

Vuonna 2018 Seiska paljasti, että Laurista oli tulossa isä. Hän oli iskenyt ex-tyttöystävänsä isosiskon, jonka kanssa kiirehti naimisiin.

Miljoonien omaisuus

Pohjois-Amerikan kaukaloista palattuaan Lauri on jatkanut uraansa kasvattajaseuransa Turun palloseuran riveissä parin viime vuoden ajan. TPS:n mukaan joukkueen sopimus Laurin kanssa sopimus jatkuu vuoteen 2024.

Kiekkomiljonääri tienasi vuonna 2019 hieman yli 244 000 euroa, josta voi päätellä TPS:n tähtihyökkääjälleen pulittaman palkkion suuruuden.

Seuran kapteenille korvaus lienee varsin nimellinen, sillä hän on ennestään monimiljonääri. Hyökkääjä ansaitsi NHL-urallaan yli 11 miljoonaa euroa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!