fbq
Uutiset
05.11.2018 19:38
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Ari Lahti ja Instagram
Sofia Belorf
Mikä kuuma napatanssija! Sofia Belórf poseeraa hädin tuskin rinnat peittävässä topissa: "Mun housut repesi" - katso kuvat!
Uutiset
05.11.2018 19:38
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Ari Lahti ja Instagram

Kohukaunotar Sofia Belórf juhli viikonloppuna halloweenia Espanjan Marbellassa. Tumma ja tulinen, marokkolaisjuuret omaava, kaunotar oli valinnut juhla-asukseen seksiä tihkuvan napatanssijan asun. 

KATSO MYÖS: SOFIA BELÓRFIN UUDELLA NIKO-RAKKAALLA KIINTEISTÖ- JA RAVINTOLABISNEKSIÄ ULKOMAILLA: EVA LONGORIA VIERAILI KLUBILLA – ”MEILLÄ OLI ÄITINI SUOSIKKINÄYTTELIJÄ RUOKAILEMASSA”

Sofia julkaisi Instagram-tilillään vietteleviä kuvia, joissa hän poseeraa niukassa, hädin tuskin rinnat peittävässä topissa, sekä housuissa, jotka ovat sivusta auki.

Yalla habibi! Vähän ennen kuin mun housut repesi. Onneksi oli Tampereelta asti lähetetty tupla asut, noi housut ei vissiin oltu suunniteltu ”napatanssiin”, Sofia kirjoitti kuvan yhteyteen. 

(Voit selata kuvia painamalla nuolta postauksen oikealta puolelta.)

Lontoossa aiemmin asunut kaunotar muutti taannoin liikemies-rakkaansa Nikon luo Marbellaan. Tampereelta kotoisin oleva Niko elää kultansa kanssa luksuselämää, ja heillä on kauppakassinakin musta Ferrari 488 Spider -luksusauto, jonka hinta kohoaa puoleen miljoonaan euroon.

Lue lisää: HULPPEAA ÖKYELÄMÄÄ ESPANJASSA! TÄSSÄ ON SOFIA BELÓRFIN JA NIKO-RAKKAAN KAUPPAKASSI: 500 000 EURON FERRARI – KUVA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I smile a lot in real life 😁 Seafood diet and sun makes me happy..♥️

Henkilön FITBYSOFIA (@sofiabelorf) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »