Mikä kroppa! Shirly Karvinen julkaisi unelmabikinikuvan koronan keskellä: "Kun päivän harmaus vetää uusia ennätyksiä"

Uutiset | 11.12.2020 17:52

Missi-juontaja Shirly Karvinen, 27, julkaisi huikean upean lomakuvan pimenevien iltojen riemuksi.

Sosiaalisessa mediassa jakamassaan kuvassa Shirly on bikineissä yksityishuvilalta näyttävän uima-altaan keskellä upeiden maisemien ympäröimänä. Vaikka kuvan keskipiste onkin kaunis Karvinen, niin myös taustalla näkyvä vesi ja vehreä luonto saavat silmät säihkymään.

- Mä tiedän, et varsinkin koronan vuonna kun päivän harmaus vetää uusia ennätyksiä, tällästen kuvien muistelu kääntää vähän veistä haavassa. Joskus vielä istun jossain aurinkotuolissa drinkki kädessä. Perhana, Shirly mietti Instagram-tilillään.

Lue myös: Suutelivat toisiaan! Laulaja Sanni ja Shirly Karvinen kuhertelivat estottomasti – kaiken kertova video!

Kuva otettiin vastaan wow-reaktioiden saattelemana. Eräs Shirlyn seuraaja kuitenkin myös liikuttui.

- Melkeen itkettää kun katon tätä kuvaa. Pitää vaan jaksaa uskoa että vielä joskus pääsee lämpöön ja aurinkoon, hän kirjoitti kuvan yhteyteen.

- Musta tää on hyvä muistutus, että olemassa on muutakin kuin harmautta ja kylmää. Pitää vaan vielä malttaa ja sitten palkinto odottaa, kirjoitti toinen.

Tuoreessa Seiskassa: Villiä flirttiä ja viiniä

Tuorein Seiska paljasti, että Shirly Karvinen ja laulaja Sanni, 27, antautuivat läheiseen hetkeen kesken juhlinnan jyväskyläläisessä baarissa.

- Ilmassa oli selvää tyttöjen välistä kujeilua, paikalla ollut paljastaa Seiskalle.

Perjantaina 20. marraskuuta Sanni veti kaksi loppuunmyytyä keikkaa Jyväskylän kuuluisassa Lutakossa. Itsekin Jyväskylästä lähtöisin oleva Shirly vietti samaan aikaan viikonloppua vanhempiensa luona, ja päätti lähteä lauantaina hieman viihteelle.

Lue koko juttu: Suutelivat toisiaan! Laulaja Sanni ja Shirly Karvinen kuhertelivat estottomasti – kaiken kertova video!

Seiskan lukija bongasi naiset juhlatuulella suositusta iltaravintolasta, Revolutionista.

- Julkkisnaiset kumosivat viiniä ja naureskelivat keskenään. Heillä oli tosi hauskaa ja heidän välillään tuntui olevan muutakin kuin tyttöjen välistä ystävyyttä. Yhtäkkiä Shirly nojautui Sannia kohden ja suuteli tätä. Olimme siinä äijien kanssa ihan huutomerkkeinä!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!