Katso kuva!
Sofia Belórf poseerasi Emma -gaalassa.

Mikä kaunotar jo lapsena: näin suloinen Sofia Belórf oli pienenä - kuva!

Uutiset | 15.05.2017 15:23

Fitness-kaunotar Sofia Belórf hurmaa tummalla ja eksoottisella olemuksellaan, joka ei jätä ketään kylmäksi. Neidon tummat piirteet ovat peräisin hänen marokkolaiselta isältään.

Oho! Sofia Belórf iski Kylie Jennerin exän – rap-tähti Tyga vei Sofian kotiinsa!

Sofia voitti Miss Helsinki -tittelin vuonna 2010, ja nousi voiton myötä julkisuuteen. Vaikka Sofia on luonut uraa kauniilla ulkonäöllään, on hän joutunut myös kärsimään sen vuoksi. Sofia joutui silmätikuksi ja koulukiusatuksikin 90-luvulla. Hän kertoo Fit by Sofia -kirjassaan lapsuudestaan Ylivieskassa näin:

- Ala-asteella minua alettiin kiusata taustani ja ulkonäköni takia. Minulla oli paksu, pitkä tukka ja tytöt nimittelivät rasistisesti huudellen: "sulla on peruukki!" Sofia kirjoittaa kirjassaan.

Vaikka naisen ulkomuoto on muuttunut vuosien varrella, hänen eksoottisen kauniit piirteensä ovat pysyneet ennallaan. Sofian Instagramissa julkaisemassa lapsuudenkuvassa voi selvästi erottaa, kuka on kyseessä. Sofian äiti on vaaleaverikkö, mutta äitiä ja tytärtä katsoessa huomaa selvästi samankaltaiset piirteet.

 

MAMA ❤️ Happy mothersday to my beautiful mom who is always there for me. Love you to the moon and back! #mothersday #äitienpäivä

Henkilön SOFIA Jessica Belórf (@fitbysofia) jakama julkaisu

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!