Uutiset

Miesystävän puukotuksesta tuomittu missi Karoliina Ala-Kantti livahti Espanjaan: lomailee ökymaisemissa - on tyytymätön saamaansa ehdottomaan vankeustuomioon!

09.07.2020 12:12

Seiska uutisoi kesäkuun lopulla, että vuoden 2017 Miss Helsinki -finaalista tuttu Karoliina Ala-Kantti, 27, tuomittiin miesystävänsä puukotuksesta 2 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä pahoinpitelystä ja pahoinpitelystä.

Helsingin käräjäoikeus ei määrännyt Ala-Kanttia tuomion antamisen jälkeen vangittavaksi, koska Ala-Kantti on rikoksentekijänä ensikertalainen ja lisäksi hänen elämänolosuhteensa katsottiin olevan vakaat.

Ala-Kantti sai siis tuomionsa saamisen jälkeen siirtyä vielä vapaalle jalalle odottamaan mahdollista hovioikeuskäsittelyä. 

Lue lisää: Näin puukotukseen johtanut ilta eteni - missi-Karoliina tuomittiin liki 3 vuodeksi vankilaan!

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin torstaina Seiskalle, ettö Ala-Kantti on ilmoittanut tyytymättömyydestään tuomioon, joten hän harkitsee valituksen hakemista hovioikeudesta. Valituksen jättämisen määräaika on 27. heinäkuuta, mutta vielä vielä toistaiseksi Ala-Kantti ei ole jättänyt tuomiosta kirjallista valitusta, mikä voisi siirtää asian hovioikeuskäsittelyyn.

Toistaiseksi ei ole myöskään tiedossa, miltä osin Ala-Kantti on tyytymätön tuomioon ja mihin hän harkitsee hakevansa korjausta. Tyytymättömyyden yksityiskohdat valituskirjelmästä, mikäli Ala-Kantti päättää sellaisen toimittaa määräaikaan mennessä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Juhli tuomionsa jälkeen

Tuomionsa saamisen jälkeen Ala-Kantti on Seiskalle kantautuneiden luotettavien vinkkien ja kuvien perusteella nauttinut vapaalla olostaan täysin rinnoin. Ala-Kanttia on nähty pääkaupunkiseudun iltaelämässä ja Seiskan saamien kuvamateriaalien perusteella Ala-Kantti on myös päivittänyt yksityiselle sosiaalisen median tililleen kuvia ja videoita kesäisistä illanvietoistaan.

Esimerkiksi saman päivän iltana, kun hän oli saanut ehdottoman vankeustuomion, Ala-Kantti oli lähtenyt juhlimaan ystäviensä kanssa Helsingin ulkovesistöille näyttävällä luksusjahdilla.

Isossa veneessä oli mukana tusinan verran ihmisiä ja seurue vietti iltaa vedessä pulikoiden ja alkoholijuomat virtasivat veneessä suurin mitoin.

Lue lisää: Lähti puukotustuomion jälkeen juhlimaan! Ehdottomaan vankeuteen tuomittu missi Karoliina Ala-Kantti vietti railakkaan illan ökyvenebileissä - alkoholia ja ilakointia: "Kiitos rakkaat!"

Karoliina Ala-Kantti kuvattuna vuonna 2016.
Karoliina Ala-Kantti kuvattuna vuonna 2016.

Nautiskelua ja somepäivityksiä Espanjassa

Seiskan saamien luotettavien vinkkien ja kuvamateriaalin perusteella Ala-Kantti livahti äskettäin Suomesta Espanjaan lomailemaan. Ala-Kantti on viettänyt viime ajat Marbellassa, joka on suosittu aurinkolomakohde Espanjan Aurinkorannikolla.

Ala-Kanttia ei asetettu tuomiosta huolimatta matkustuskieltoon, joten hänellä on ollut vapaus liikkua Suomen rajojen ulkopuolelle.

Seiskan saaman kuvamateriaalin perusteella Ala-Kantti lomailee Marbellassa ystäväseurassa ja he ovat nauttineet Espanjan lämmöstä hulppeassa majoituksessa.

Ala-Kantti on Seiskan saaman kuvamateriaalin perusteella myös päivittänyt yksityisiä sosiaalisen median tilejään ja esitellyt lomatunnelmiaan.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!