Uutiset

Miehensä omaishoitajaksi takaisin päässyt Juhani Palmun Leila-vaimo tunnustaa: ”Minä juon yhä!”

06.08.2019 06:39

Juhani Palmun, 75, elämä on muuttunut arkiseksi selviytymistaisteluksi. Vuosia piinanneet kivuliaat selkävaivat ovat pakottaneet Juhanin pyörätuoliin.

Taidemaalari istuu kotonaan sairaalasängyssä ilman sukkia, amputoidut jalat paljaana. Varpaista yhdeksän jouduttiin poistamaan, kun Juhania hoidettiin hänen sytyttyään tuleen kesäkuussa 2017.

Lue myös: Kunto romahti! Kohutaiteilija Juhani Palmu joutui leikkaukseen!

Kaksi vuotta sitten Juhani istui samassa tuvassa. Hänen lukemansa sanomalehti syttyi palamaan kynttilästä, ja hätääntynyt taiteilija pudotti sen syliinsä.

Taiteilija leimahti ilmiliekkeihin ja paloi pahoin, ennen kuin ulkona ollut Leila-vaimo, 53, ennätti apuun.

Juhanin sairauskierre ja kärsimykset ovat olleet Leilalle raskaita seurata. –Välillä tuntuu, että voimani loppuvat, Leila huokaa lonkerolasi kädessään.
Juhanin sairauskierre ja kärsimykset ovat olleet Leilalle raskaita seurata. –Välillä tuntuu, että voimani loppuvat, Leila huokaa lonkerolasi kädessään.

 

Lue myös: ”Olen yrittänyt vähentää!” Taiteilija Juhani Palmu nauttii sairasvuoteellaan konjakkia ja pikkusikareita päivittäin!

Puolitoista vuotta sitten Kauhavan kunta epäsi Leilalta omaishoitajan korvauksen hänen runsaan alkoholinkäyttönsä vuoksi.

Nyt vaimo on saanut rahansa ja tittelinsä takaisin.

– Ei sillä 400 euron palkkiolla kovin montaa konjakkipulloa saa, lonkeroa siemaileva Leila hymähtää.

– En ole muuttanut elämäntapojani. Minä juon yhä. Se on minun valintani. Mielestäni Suomessa muutenkin yhteiskunta liian helposti puuttuu ihmisten elämään.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!