Uutiset

Michele-vaimolta kauhistunut tilitys Sampo Kaulasen järkyttävästä kohtauksesta: "Viikonlopun tapahtumat ovat jättäneet mut verille - olen umpikujassa!"

24.07.2018 16:32

Selviytyjtä Suomi -voittaja Sampo Kaulasen vaimo Michele Murphy-Kaulanen julkaisi salamyhkäisen blogikirjoituksen viime viikon maanantaina.

Kirjoituksessaan Michele kertoi hänen ja Sampon perheen arjen muuttuneen järkyttäväksi helvetiksi. Tänään tiistaina (24.7.) selvisi, että Sampo oli juonut alkoholia ja ottanut unilääkkeen toissaviikolla, ja hän oli joutunut sairaalaan käyttäydyttyään aggressiivisesti ja sekavasti.

TAUSTAA: Sampo Kaulanen lepositeissä ja poliisisaattueessa sairaalaan! Joi itsensä humalaan, otti unilääkkeen, meni baariin ja käyttäytyi aggressiivisesti!

− Viikonlopun aikana sattuneet tapahtumat ovat jättäneet mut verille ja tällä hetkellä sen ”ruhjeen ” päällä ei ole edes rupea vaan haava ammottaa edellään orvaskesi näkyvissä. En millään ilveellä odota sinun lukijana ymmärtävän mistä juuri nyt höpisen, enkä ole sitä valmis vielä raottamaankaan, mutta voi elämä miten ihmisen elämä voi yhtäkkiä heittää omasta, kokolailla ihanasta, kuplasta ihan järisyttävään turbiiniin, Michele kirjoitti salamyhkäisesti.

Lue myös: Sampo Kaulasen raju kohtaus johti psykiatrin vastaanotolle, ei muistanut tapahtuneesta mitään: Kotona odotti murtunut vaimo - "Musertava hetki!"

Tuolloin Michele kuvaili tuntevansa olonsa hyvin sekavaksi mahdottomalta tuntuneessa tilanteessa.

− Mä mietin tässä istuessani, että pitkästä aikaa olen niin korkeassa umpikujassa. Se umpikuja on sekä korkea, että kapea. Mun mielessä se näyttäytyy tällä hetkellä pimeänä ja mahdottomalta ylittää tai kiivetä. Se saa mun sydämen pamppaileen ja ahdistus on käsin kosketeltava.

Lue Michelen blogikirjoitus kokonaisuudessaan Idealistan sivustolta.

Lue lisää: Poliisi vei sekavan Sampo Kaulasen sairaalaan - kyläkauppias kommentoi nyt hurjaa alkoholin ja lääkkeiden väärinkäyttöään: ”Anteeksi vilpittömästi!” 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!