Metti Forssell hätkähdyttää nyöriuimapuvussa: jo liian laiha?

Uutiset | 12.06.2017 16:31

Muotibloggaaja Metti Forssel vietti viime viikonlopun Espanjassa, missä kahden pienen lapsen äiti, ja jalkapalloilija Mikael Forsselin vaimo oli ystävättärensä kanssa kuvaamassa  uutta materiaalia Elle-lehden blogiinsa.

Kahden lapsen äiti hätkähdyttää todella solakalla varrellaan.

Kuten instagrammista olette voineet huomata, viime viikonloppu vierähti Espanjassa. Ihan yksinkertaisuudessaan olin kuvaamassa blogiini materiaalia kesää varten. Tämä kevät on tuntunut itselleni poikkeuksellisen rankalta töiden, koulun ja perhe-elämän yhteensovittamisen pyörteissä. Äitiyslomattomuus tai lomattomuus ylipäätänsä alkaa pikkuhiljaa näkyä työskentelemisessäni ja erityisesti jaksamisessani. Niimpä saimme yhdessä valokuvaaja-ystäväni Karoliinan kanssa idean lähteä asunnollemme Espanjaan ja kuvata muutaman päivän ajan mahdollisimman paljon kuvamateriaalia blogiini.

Instagram-postauksen kuvatekstissä Metti hehkuttaa perheonneaan. 

- Ihana olla jälleen kotona perheen kanssa, mutta Marbellan sää verrattuna Suomen säähän... kaunotar kirjoittaa. 

 

Ocean air, salty hair ☀️? #photoshoot #worktrip #marbella

Henkilön Metti Forssell (@mettiforssell) jakama julkaisu

Kesältä Metti toivoo kunnollista ja rauhoittavaa lomaa niin perheen kuin ystäviensä kanssa. Kuvausmatkan saldo oli Metin mielestä niin onnistunut, että mahdollisuus "ihan oikeaan kesälomaan olisi iso". 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!