Katso kuva!

Mestaruusjuhlat jatkuvat! Kultaleijona Niko Mikkola näyttäytyi Oulun yössä MM-pokaalin kanssa – kuva!

Uutiset | 13.07.2019 11:49

Jääkiekon maailmanmestareiden juhlat jatkuivat viikko sitten Oulussa. Niko Mikkola tuli paikalliseen Pataässä-ravintolaan isossa porukassa MM-pokaali "Poika" mukanaan.

– Hyvä meininki oli pojilla. He ottivat kuvia ihmisten kanssa ja tunnelma oli hieno. Lauma tyttöjä kulki heidän perässään, ravintolasta raportoidaan.

Niko Mikkola Oulun yössä.

Lue myös: Leijonien luottopakin siskolta jymypaljastus Seiskalle: "Kertaakaan en ole hävinnyt hänelle tappelussa!"

Niko Mikkola oli MM-kisoissa Leijona-puolustuksen ehdottomia kulmakiviä. Lähes kaksimetrinen järkäle jaksoi rehkiä ja raataa hurjia minuutteja. Hän oli myös käytännössä aina silloin kentällä, kun panokset olivat kovimmillaan.

Seiska tapasi puolustajan Nina-siskon ja Pirjo-äidin lentokentällä toukokuussa, kun he olivat vastassa mestaruuden voittaneita Leijonia.

– Niko on myös veljenä tosi vastuullinen ja luotettava. Meillä on aina ollut tietynlainen kilpailutilanne, jonka johdosta olemme tsempanneet toisiamme entistä parempiin suorituksiin, Nikoa kolme vuotta vanhempi Nina analysoi toukokuussa.

– Niko on ihana poika. Tosi huolehtivainen, huumorintajuinen ja sellainen, että on osannut pienestä pitäen huolehtia varusteistaan. Hän osasi hoitaa aikataulut ja pakata pelikassit valmiiksi, vaikka välillä Oulusta lähti jo aamuyöllä pelikyydit ympäri Suomea, äiti puolestaan kertoi.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!