Mervi Tapola muutti rivitaloon.

Mervi Tapola teki yllättävät talokaupat – muutti luksuskodista vaatimattomaan rivitaloon!

Uutiset | 11.01.2019 09:23

Mervi Tapolalla, 64, on takanaan poikkeuksellisen rankka syksy. Rakkaan Kyllikki-äidin kuolemaa ja hautajaisia seurasi pahentuneet ongelmat oman terveyden kanssa: vatsassa ja maksassa olevat syöpäkasvaimet olivat suurentuneet, minkä lisäksi elimistössä jyllännyt mystinen pöpö keskeytti sytostaattihoidot.

Reilun viikon sairaalareissun ja useiden verensiirtojen jälkeen sytostaattihoidot jatkuivat entistä ärhäkämpinä. Ne aiheuttivat kovia kokeneelle Merville karmeat kivut

Lue myös: Syöpäkasvaimet suurentuivat - Mervi Tapola kärsii rajuista kivuista: ”Särkee koko kroppaa!”

Nyt tunnelin päässä näkyy sikäli valoa, että Mervi pääsee aloittamaan uuden vuoden uudessa kodissa. Se löytyy vanhan kodin tavoin Ylöjärveltä.

Mervin muuttoaikeista kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Lue myös: Kahdeksan vuorokautta sairaalassa: syöpäsairaalle Mervi Tapolalle tehtiin useita verensiirtoja – ”Nämä ovat olleet rankkoja kuukausia!”

Melkoinen muutos

Mervi teki marraskuun lopussa kaikessa hiljaisuudessa kaupat rivitalokolmiosta. Se sijaitsee rauhallisessa pientalolähiössä Ylöjärvellä vain muutaman minuutin ajomatkan päässä vanhasta kodista.

Lue myös: Parantumattomasti sairas Mervi Tapola saattoi äitinsä viimeiselle matkalle: saapui erikoiskuljetuksella hautajaisiin – koskettavat kuvat!

Kyseinen asunto on makkaraperijättären varallisuustasoon ja entiseen lukaaliin nähden varsin vaatimaton. 1990-luvun alussa rakennettu rivitalonpätkä on peruskuntoinen mutta selvästi jo parhaat päivänsä nähnyt.

Lue lisää ja katso kuvat Mervin uudesta kodista tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!