fbq
Uutiset
12.06.2015 17:59
Teksti: AMANDA HARKIMO|Kuvat: Seiskan toimitus
Mert Otsamo menestyy Saksassa: Nettikauppani avataan pian!
Mert Otsamo menestyy Saksassa: Nettikauppani avataan pian!
Uutiset
12.06.2015 17:59
Teksti: AMANDA HARKIMO|Kuvat: Seiskan toimitus

Muotisuunnittelija Mert Otsamo, 24, on avaamassa oman nettikaupan. Sivut ovat jo valmiina, mutta niiden julkaisuajankohta on vielä auki. Viime aikoina Mert on matkustellut erittäin paljon.

- Olen ollut paljon Tallinnassa, Helsingissä ja Berliinissä. Matkustelen usein näiden kolmen maan välillä ja tykkään olla ulkomailla, joten nettikaupan avaaminen on minulle mainio vaihtoehto. Suurin osa tilaustöistäni on täällä Suomessa ja haluan muutenkin päästä tekemään muuta kun juhlapukuja. Aloitamme nettikaupan pienellä kaavalla, mutta tarkoitus olisi kasvattaa sitä mahdollisuuksien mukaan ajan myötä, Mert kertoo.

 

Jännitän julkista esiintymistä

Juhannusta Mert Otsamo viettää Berliinissä, eikä se ole hänelle pelkkää lomaa. Mertin työkuviot alkavat olla kohdillaan myös siellä. Hänellä on Berliinissä sisäänostaja ja muitakin hommia riittää.

- Palasin eilen kotiin Berliinistä. Minulla oli siellä seminaari pukeutumisen vaikutuksesta omaan itseensä, ja siitä, miten ympäristö puolestaan voi vaikuttaa omaan pukeutumiseen. Olen myös ollut puhumassa Suomessa eri paikkakunnilla. Kaikki ne tilaisuudet jännittävät ihan hirveästi, mutta olen kuitenkin siinä paikalla omana itsenäni enkä ammattipuhujana. Mietin aina, pystynkö puhumaan sen vaaditun ajan, mutta yleensä seminaarit menevät sen sijaan pitkäksi ja todella hyvin!