fbq
Uutiset
17.03.2019 11:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Erika Helin joutui törkeän nimittelyn kohteeksi.
Melkoisia selityksiä! Seiska löysi missikaunotar Erika Helinille törkeyksiä ladelleen naisen – vetoaa viiniin ja mielenhäiriöön: "Ette kai te muuten tee tästä mitään juttua?!"
Uutiset
17.03.2019 11:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Viime syksyn Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 25, joutui hiljattain henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi ravintola Memphisin naistenvessassa.

– Yhtäkkiä tämä täysin tuntematon nainen tarraa sormillaan vatsastani kiinni ja toteaa, että tämä on kyllä läskiä, Erika kertasi järkyttyneenä Seiskalle.

– Sitten hän tulee hyvin lähelle kasvojani ja kysyy, olenko täyttänyt itse huuleni, kun ne ovat niin ryppyisen näköiset.

Lue lisää: Missikaunotar Erika Heliniä ahdisteltiin naistenhuoneessa – tuntematon haukkui ja tarrasi vatsaan!

Seiskan onnistui selvittää Erikalle törkeyksiä ladelleen tuntemattoman naisen henkilöllisyys. Aluksi varttuneempi rouva oli lähes sanaton kuullessaan, mitä asiaa Seiskan toimittajan soitto koski.

– Öhömm, todellako? Ei kyllä kuulosta lainkaan tutulta! Eihän sellainen kuulu tapoihini… Kuulostaa käsittämättömältä, hän pyöritteli.

Lue myös: Ahdistelun kohteeksi joutunut missi Erika Helin: ”Tuli shokkina!” – ”Ehkä nuoremmat ja näyttävät naiset alkavat ahdistaa”

Sitten muisti alkoi hiljalleen parantua. Samalla kasvoi huoli siitä, tuleeko tapaus julkisuuteen.

– Toki olin juonut hieman viiniä. Olisiko kyseessä voinut olla tilapäinen mielenhäiriö? Ette kai te muuten tee tästä mitään juttua? hän nieleskeli ja päätti puhelun.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »