Erika Helin joutui törkeän nimittelyn kohteeksi.

Melkoisia selityksiä! Seiska löysi missikaunotar Erika Helinille törkeyksiä ladelleen naisen – vetoaa viiniin ja mielenhäiriöön: "Ette kai te muuten tee tästä mitään juttua?!"

17.03.2019 09:32

Viime syksyn Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 25, joutui hiljattain henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi ravintola Memphisin naistenvessassa.

– Yhtäkkiä tämä täysin tuntematon nainen tarraa sormillaan vatsastani kiinni ja toteaa, että tämä on kyllä läskiä, Erika kertasi järkyttyneenä Seiskalle.

– Sitten hän tulee hyvin lähelle kasvojani ja kysyy, olenko täyttänyt itse huuleni, kun ne ovat niin ryppyisen näköiset.

Lue lisää: Missikaunotar Erika Heliniä ahdisteltiin naistenhuoneessa – tuntematon haukkui ja tarrasi vatsaan!

Seiskan onnistui selvittää Erikalle törkeyksiä ladelleen tuntemattoman naisen henkilöllisyys. Aluksi varttuneempi rouva oli lähes sanaton kuullessaan, mitä asiaa Seiskan toimittajan soitto koski.

– Öhömm, todellako? Ei kyllä kuulosta lainkaan tutulta! Eihän sellainen kuulu tapoihini… Kuulostaa käsittämättömältä, hän pyöritteli.

Lue myös: Ahdistelun kohteeksi joutunut missi Erika Helin: ”Tuli shokkina!” – ”Ehkä nuoremmat ja näyttävät naiset alkavat ahdistaa”

Sitten muisti alkoi hiljalleen parantua. Samalla kasvoi huoli siitä, tuleeko tapaus julkisuuteen.

– Toki olin juonut hieman viiniä. Olisiko kyseessä voinut olla tilapäinen mielenhäiriö? Ette kai te muuten tee tästä mitään juttua? hän nieleskeli ja päätti puhelun.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!