Katso kuva!
Andrei Koivumäki nähtiin ostoksilla.

Mehua ja hedelmiä! Kiinteistöguru Andrei Koivumäki ostoksilla vaaleaverikön kanssa – kuva!

14.09.2019 20:56

Kiinteistöguru Andrei Koivumäki oli ostoksilla Ruoholahden Citymarketissä viime viikon perjantaina. Vaaleaverikön shoppailuseurakseen ottaneen Andrein ostoskoriin kertyi muun muassa appelsiinimehua ja hedelmiä.

– He valitsivat tuotteita yhdessä ja olivat oikein hyvällä fiiliksellä, Seiskalle kerrotaan.

Andrei Koivumäki

Lue myös: Kiinteistöpohatta Andrei "ADK" Koivumäki oli Lappeenrannan kovimpia räppäreitä - julkaisi "Tää on mun show" -sinkun ja liimaili ADK-tarroja pitkin kaupunkia!

Andrei nousi otsikoihin pari vuotta sitten röyhkeällä tyylillään. Venäläistaustainen kiinteistöguru puhui avoimesti itsensä brändäämisestä, listasi julkisesti onnistumisiaan ja esitteli luksuselämäänsä Instagramissa.

Andrei esimerkiksi ajaa Maseratilla ja katsoo ajan kymppitonneja maksavista kultaisista ökykelloista. Joten ei ihme, että miestä on titulleerattu asuntobisneksen Cheekiksi.

Lue myös: Ökykelloihin ja luksusautoihin törsäävä kiinteistöbisneksen ”Cheek” Andrei Koivumäki asuu Helsingin ytimessä – kuva!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Lukija ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!