Uutiset

Me Naiset: Sara Siepin ja vanhojen ystävien välit tärveltyivät laskettelureissulla: "Sanoin, että ehkä teidän on parempi jatkaa lomaa ilman minua!"

12.12.2019 10:19

Miss Suomena julkisuuteen noussut Sara Sieppi, 28, kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, kuinka yksi laskettelureissu katkaisi vuosia kestäneet ystävyyssuhteet. Saralla oli jo pidemmän aikaa ollut sellainen olo, ettei hänen ja hänen ystäviensä ajatusmaailmat enää kohdanneet. Reissussa aivan pienistäkin asioista saatiin aikaan erimielisyyksiä. 

- En esimerkiksi halua ottaa baarissa vastaan tuntemattomien ostamia juomia, mutta sanoin kavereilleni, että he voivat tehdä niin. Tykkään myös ulkona käydessä olla omassa porukassani enkä jutella koko iltaa tuntemattomien kanssa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Lopulta tilanne eskaloitui siihen pisteeseen, että Sara pakkasi tavaransa ja lähti. 

- Sanoin ystävilleni, että ehkä teidän on parempi jatkaa lomaa ilman minua. Poistuin paikalta ja seuraavana aamuna lähdin kotimatkalle. Emme ole olleet sen jälkeen yhteyksissä. Ehkä olimme olleet aivan liian vähän tekemisissä ja olimme kaikki muuttuneet.

Nelinumeroisia summia yhdestä kuvasta! Sara Sieppi tienaa Instagramilla niin hyvin, ettei hänen tarvitse tehdä mitään muuta elääkseen – ”Se on työ, jota teen mielelläni!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#semijoulut ! ❤️❤️❤️

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Torniolainen Helsingissä

Kun Sara muutti Helsinkiin, kaupunki oli hänelle uusi eikä ympärillä ollut valmista tukiverkkoa. Sara kuitenkin tutustui uusiin ihmisiin, ja pikkuhiljaa uusi lähipiiri oli valmis. 

Nykyään Saran ystävät ovat osa hänen sosiaalisen median päivityksiään. Vain muutama viikko sitten Sara järjesti ystävilleen näyttävät pikkujoulujuhlat. Sisustamisesta innostunut nainen oli muuttanut kaupunkikotinsa pieneksi joulumaailmaksi!

Sara Sieppi muutti uuteen kotiin - tällainen on Miss Suomen upea ja boheemi kaupunkikoti: katso kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harmaasta marraskuusta tulikin joulumaa.❤️ #bohochristmas

Henkilön Semihima (@semihimaan) jakama julkaisu

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!