Hyppää pääsisältöön
Niklas Hagman

Me Naiset: Niklas Hagman jätti perheen yhteisen kodin - asuivat erosta huolimatta vuoden saman katon alla!

Viime Selviytyjät-kaudella mukana ollut ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, 39, ja Piritta Hagman, 39, jättivät avioerohakemuksen viime vuoden maaliskuussa. Erosta huolimatta ex-pariskunta asui vuoden päivän yhdessä. 

Lue myös: Oho, vanha suola janottaa?! Vastikään eronneet Piritta ja Niklas Hagman yhteisellä lomalla!

Ei dramatiikkaa 

Me Naiset -lehden tuoreessa artikkelissa kerrotaan, että Niklas muutti pois heidän yhteisestä kodistaan huhtikuusssa. 

Lähtö ei ollut dramaattinen. Ilta sujui normaalisti, ja laitoin lapset nukkumaan. Sanoin lapsille, ettei ole mitään hätää, isi tulee aamulla takaisin, Piritta kertoo lehdelle. 

Niklas hankki uuden kodin läheltä vanhaa kotia, jossa Pirittta ja heidän yhteiset lapset asuvat. Ex-parilla on kolme yhteistä lasta, vuonna 2006 syntynyt Lukas, vuonna 2009 syntynyt Lila ja vuonna 2012 syntynyt Eliana

"Helvettiä"

Pirita kertoo, että ero johtui heidän kasvuprosessistaan, eikä siihen liittynyt kolmansia osapuolia. Heidän näkemyksensä siitä, mitä he parisuhteelta halusivat, erosivat toisistaan. 

 – Päätöksen tekeminen oli tuskallista ja puhdasta helvettiä. Ero oli murskaava pettymys meille molemmille. Helpotti kuitenkin, kun päätös oli sanottu ääneen. Sen jälkeen fokus oli siinä, miten homma saadaan toimimaan. Olemme yrittäneet hoitaa eron lapset edellä ja toista kunnioittaen.

Lue myös: Perheonni kukoistaa! Eronnut unelmapari Niklas ja Piritta Hagman yhteisellä lomalla – kuva!

Unelmapari

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2006, kuuden vuoden seurustelun jälkeen. Piritta oli häiden aikaan raskaana. 

Unelmaparina pidetyn kaksikon pitkä liitto ei kuitenkaan kestänyt, vaan he hakivat eroa viime vuoden maaliskuussa, virallinen siitä tuli 5. joulukuuta 2018.

Niklas ja piritta

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!